Μαρτίνες: “Στόχος μας η Ευρώπη”

Στην ιστοσελίδα της Super League μίλησε ο μέσος του Παναιτωλικού, Νίκολας Μαρτίνες, απαντώντας στις ερωτήσεις των φιλάθλων. Διαβάστε δηλώσεις του.

Ποιος ήταν ο στόχος σας στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου; Έχει διαφοροποιηθεί μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις σας;

“Όταν ξεκινήσαμε είχαμε ως στόχο να παραμείνουμε στην κατηγορία. Εν πολλοίς έχουμε εξασφαλίσει αυτό το στόχο και είμαστε σε καλή κατάσταση. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και να διεκδικήσουμε τη συμμετοχή μας στα play-off”.

Μπορεί ο Παναιτωλικός να διεκδικήσει την έξοδο στην Ευρώπη ή και έναν εγχώριο τίτλο τις προσεχείς σεζόν;

“Θα το προσπαθήσουμε. Θα δουλέψουμε πολύ για να πάμε στην Ευρώπη, αλλά είναι και άλλες πολύ καλές ομάδες που διεκδικούν τον ίδιο στόχο. Σε ότι αφορά έναν τίτλο, όσο βελτιώνεται η ομάδα μπορεί να στοχεύσει κάποια στιγμή σε κάτι τέτοιο, αλλά γνωρίζουμε ότι δεν είναι καθόλου εύκολο”.

Υπάρχει κάποιος λόγος που διάλεξες το συγκεκριμένο νούμερο στη φανέλα σου;

“Όχι. Το νούμερο που είχα στην Ιντεπεντιέντε (18) το είχε άλλος παίκτης (ο Τζούνιορ) όταν ήρθα στην ομάδα πέρσι τον Ιανουάριο και έτσι διάλεξα το 20”.

Ποια πιστεύεις ότι είναι τα προτερήματά σου στον αγωνιστικό χώρο και ποια χαρακτηριστικά πιστεύεις ότι πρέπει να βελτιώσεις;

“Είμαι καλός στο ένας εναντίον ενός, επειδή μπορώ να ντριπλάρω εύκολα. Όπως επίσης και οι καλές τελικές πάσες, με τη βοήθεια των κινήσεων που κάνουν οι συμπαίκτες μου. Σίγουρα μπορώ να βελτιώσω πολλά πράγματα, όπως το σουτ από μακρινή απόσταση ή το ψηλό παιχνίδι”.

Σε ποιά μεγάλη ομάδα της Ευρώπης θα ήθελες να αγωνιστείς και γιατί;

“Το όνειρο του καθενός είναι η Μπαρτσελόνα, γιατί μόνο εκεί μπορείς να είσαι συμπαίκτης με τον Μέσι”.

Βρίσκεσαι σε μια ομάδα όνειρο για πολλούς παίκτες. Καλό κλίμα, Γήπεδο, Κόσμος, Οργάνωση και πολύ καλός προπονητής κλπ. Αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι στη 5η θέση και διεκδικεί επάξια την έξοδο στην Ευρώπη. Αν όλα πάνε καλά μέχρι τέλους και πετύχετε το στόχο σας , υπάρχει πιθανότητα να δεχτείς να μείνεις στην ομάδα και άλλα χρόνια ή θα αποχωρήσεις…;

“Έχω συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό έως το καλοκαίρι του 2016. Είναι η ομάδα που νιώθω τη μεγαλύτερη άνεση για να παίξω και να απολαύσω το ποδόσφαιρο απ’ όλες όσες έχω αγωνιστεί έως τώρα. Αν όμως έρθει μια προσφορά στην ομάδα που συμφέρει και τον Παναιτωλικό και εμένα, θα το συζητήσουμε”.

Ποιοι είναι οι μελλοντικοί σου στόχοι; Η αγάπη του κόσμου μπορεί να σε κρατήσει στο Αγρίνιο;

“Όπως είπα και πριν η αγάπη του κόσμου, η αγάπη όλων όσων δουλεύουν για την ομάδα, το κλίμα που υπάρχει εδώ, με κάνουν να νιώθω πάρα πολύ καλά”.

Πως σου φαίνεται η πόλη του Αγρινίου και ο κόσμος της;

“Είναι μια τέλεια πόλη για να παίξεις ποδόσφαιρο. Ήσυχη πόλη που όλοι μου φέρονται πάρα πολύ καλά”.

Ποιο είναι το αγαπημένο σου ελληνικό φαγητό;

“Μου αρέσει πολύ η ελληνική φέτα, το ελληνικό λάδι και η χωριάτικη σαλάτα”.

Αισθάνεσαι δικαιωμένος με την επιλογή σου να αγωνιστείς στον Παναιτωλικό;

“Ναι, πάρα πολύ”.

Πέρυσι σε είχα ρωτήσει τι χρειάζεται ώστε ο Παναιτωλικός να κάνει το βήμα παραπάνω. Φέτος που πλησιάζει ο στόχος της εξόδου στην Ευρώπη, τι πιστεύεις πως πάει καλά στην ομάδα και αποδίδετε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα;

“Φέτος παίζουμε καλύτερα και στα εκτός έδρας παιχνίδια όπως δείχνουν τα αποτελέσματα, ενώ στο γήπεδό μας συνεχίζουμε να είμαστε δυνατοί όπως και πέρσι. Επίσης έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοσή μας και αυτό οφείλεται στη δουλειά που κάνει ο προπονητής μας και οι συνεργάτες του”.

Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο του Παναιτωλικού;

“Τους ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξή τους. Αυτό που θέλουμε είναι να γεμίζουν το γήπεδο και να μας δίνουν δύναμη σε κάθε αγώνα. Είναι πολύ σημαντική για μας η βοήθεια του κόσμου”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα