Μας δουλεύει ο Πεπ!

Η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γουαρδιόλα δεν είναι το φαβορί για την κατάκτηση του αγγλικού πρωταθλήματος, αφού η Τσέλσι έχει ξεφύγει και φαίνεται πως αυτό έχει πειράξει τον Καταλανό προπονητή, ο οποίος εσχάτως έχει παράξενη συμπεριφορά.

Μετά τη νίκη επί της Μπέρνλι με 2-1, εμφανίστηκε στις δηλώσεις συνοφρυωμένος, απαντώντας μονολεκτικά, βγάζοντας τον εκνευρισμό του για τη διαιτησία στους δημοσιογράφους, ενώ λίγο αργότερα στη Συνέντευξη Τύπου είπε «Μην περιμένετε να είμαι προπονητής μέχρι τα 60-65. Το τέλος μου θα έρθει νωρίτερα…».

Ο Πεπ Γουαρδιόλα είναι ακόμη 45 χρονών, βέβαια, οπότε έχει μπροστά του 15 χρόνια καριέρας και μάλλον ήθελε να μπερδέψει τα πλήθη με τις δηλώσεις του, δείχνοντας μία… άνεση και θέλοντας να παρουσιάσει ότι δεν νιώθει πίεση, πάρα μόνο κάνει αυτό που απολαμβάνει.

Ο Γουαρδιόλα συχνά – πυκνά ειρωνεύεται τους παλαίμαχους Άγγλους ποδοσφαιριστές που τον κριτικάρουν σε αθλητικές εκπομπές και γενικώς δεν είναι όσο ψύχραιμος παρουσιαζόταν στην Μπάγερν, παρά το ότι θεωρητικά η ομάδα της Βαυαρίας είναι πιο απαιτητική από τη Σίτι. Στην Μπουντεσλίγκα, όμως, ήταν άρχοντας, ενώ στην Αγγλία υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα