“Μας εμπόδισαν τα ΜΑΤ να εισέλθουμε στην Βουλή”

Το ΚΚΕ κατήγγειλε ότι με εντολή οι αστυνομικοί δεν επέτρεψαν την είσοδο του Δημ. Κουτσούμπα και των βουλευτών, επειδή μετείχαν στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ

Σε μία σοβαρή καταγγελία προέβη το ΚΚΕ, υποστηρίζοντας ότι οι άνδρες των ΜΑΤ δεν επέτρεψαν στον Δημήτρη Κουτσούμπα και τους βουλευτές του κόμματος να εισέλθουν στην Βουλή. Να σημειωθεί ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ ηγήθηκε της πορείας του ΠΑΜΕ, το οποίο διαμαρτυρήθηκε για την τροπολογία, σύμφωνα με την οποία θα υπάρχει αυτεπάγγελτη δίωξη για όσους εμποδίζουν την διενέργεια πλειστηριασμών.

Όπως γίνεται αντιληπτό εάν αληθεύει το περιστατικό που κατήγγειλε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, τότε η “σχέση” του Περισσού με την κυβέρνηση Τσίπρα οδηγείται σε επικίνδυνους ατραπούς. Μάλιστα οι βουλευτές του ΚΚΕ έκαναν λόγο για πρωτοφανές και άθλιο περιστατικό, ενδεικτικό όπως επισημαίνουν,του αυταρχικού κατήφορου στον οποίο έχει εισέλθει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Για το ζήτημα που προέκυψε ο κ. Κουτσούμπας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Έχει χάσει την ψυχραιμία της υλοποιώντας τις επιταγές των τραπεζών, των funds, των κορακιών, όπως τους έλεγε και η ίδια παλιότερα. Υλοποιώντας τις επιταγές τους για πλειστηριασμούς -πρώτης ακόμη κατοικίας- λαϊκών οικογενειών και βέβαια ποινικοποιώντας από σήμερα την δράση όσων αγανακτούν, όσων διαμαρτύρονται, όσων προσπαθούν να εμποδίσουν αυτή την αδικία.

Θα μας βρίσκει συνεχώς μπροστά της. Ο ελληνικός λαός δεν πρόκειται να νομιμοποιήσει -εάν απόψε τολμήσουν και ψηφίσουν με την ονομαστική ψηφοφορία, που έχει καταθέσει το ΚΚΕ, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, της κυβερνητικής πλειοψηφίας- αυτή την επαίσχυντη τροπολογία, δεν θα μπορούν να σταθούν σε όλη την Ελλάδα. Δεν θα νομιμοποιηθεί αυτό το μέτρο, ακόμη κι αν ψηφιστεί, δεν θα περάσει. Θα βρίσκουν τον λαό, την εργατική τάξη, τους αυτοαπαχολούμενους, τη νεολαία κάθε μέρα στο δρόμο”.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα