Μας κάνει πλάκα ο Λεβαδειακός, 0-1 στο Αγρίνιο και φουλάρει για Ευρώπη

ΑΗΤΤΗΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΗΣ

Απίθανο αυτό που κατάφερε ο Λεβαδειακός στο Αγρίνιο. Παρά το ότι έπαιξε άμυνα για 96 περίπου λεπτά, νίκησε 0-1 τον Παναιτωλικό και παρέμεινε στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας, αήττητος και ωραίος, όπως και ο Ατρόμητος. Τρίβουμε τα μάτια μας με αυτά που συμβαίνουν!

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναιτωλικός έπαιξε μονότερμα τον Λεβαδειακό. Είχε επτά τελικές, οι τέσσερις προς την εστία, έναντι μηδενός του Λεβαδειακού (και 5-1 στα κόρνερ)! Ο Επασί έπιανε και τα… άουτ, καθώς εκτός των τεσσάρων σουτ που απέκρουσε (των Ρόσα, Πάουλο, Μαρινάκη και Μάζουρερκ), είχε σωστές και αποτελεσματικές εξόδους είτε σε κάθετες, είτε σε στημένα!

Το ποδόσφαιρο ως γνωστόν, όμως, τιμωρεί και στο 47’ ο Λεβαδειακός στην πρώτη του τελική ενέργεια σκόραρε με κεφαλιά του Νιάσε έπειτα από κόρνερ του Τσαλμπούρη! Σοκ για τους παίκτες του Παναιτωλικού που τα έχασαν και για επτά-οκτώ λεπτά ψάχνονταν μέχρι να αρχίσει πάλι η έντονη επιθετικότητα γύρω στο 55’, με την μπάλα όμως να μην μπαίνει στα δίχτυα με τίποτα. Στο 68’ ο Μάζουρεκ σημάδεψε το δοκάρι, ο Επασί συνέχισε τις επεμβάσεις και κάποια στιγμή ο Παναιτωλικός ξεπέρασε τις 20 τελικές προσπάθειες. Είναι χαρακτηριστικό πως μετά το 80’ ο πορτιέρο Επασί ήταν «λιωμένος» από την κούραση και άρχισε τα οποία δεν του στοίχισαν κι έτσι ο Λεβαδειακός πήρε ένα αδιανόητο «διπλό» που τον κρατά στις θέσεις που οδηγούν στο… Champions League!

Ο Μπλάνας έδειξε κίτρινη κάρτα στους Τσαλμπούρη, Νιάσε, Μάρκος Πάουλο και στον Μάζουρεκ που έχασε τις ευκαιρίες της ζωής του.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μόρας, Μιχάι, Ρότσα, Μπεχαράνο, Μάρκος Πάουλο (57’ Λόπες), Κλέσιο (65’ Μοράρ), Μάζουρεκ, Ρόσα (46’ Μαρκόφσκι), Χόρχε Ντίας.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Επασί, Τριποτσέρης, Λεονάρντο, Μεντί, Τσαμπούρης, Νιάσε, Μητρόπουλος (90’ Καλτσάς), Ζαραδούκας, Τόνι Σίλβα (69’ Γιακουμάκης), Μπραντάο, Γιουσούφ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα