«Ματιές» σε Αζάρ η Ρεάλ Μαδρίτης!

Πριν κατευνάσει ο θόρυβος από τις μεταγραφές των πολλών εκατοντάδων εκατομμυρίων του φετινού καλοκαιριού, άρχισαν να κυκλοφορούν τα νέα σενάρια, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου!

Ένα από αυτά τα σενάρια αναφέρεται στο ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον μέσο της Τσέλσι, Εντέν Αζάρ, ο οποίος, σύμφωνα με όσα κυκλοφόρησαν στην ποδοσφαιρική πιάτσα, προορίζεται για αντικαταστάτης του Κριστιάνο Ρονάλντο, αν και εφόσον ο Πορτογάλος πάρει μεταγραφή στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Μιλάμε για σενάριο επιπέδου… προϋπολογισμού ενός μικρού κράτους! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ως κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, σαφώς και θα κοστίζει περισσότερο από κάθε άλλη μεταγραφή, και δη εκείνη του Λουίς Σουάρες στην Μπαρτσελόνα, ο οποίος αποκτήθηκε από τη Λίβερπουλ έναντι του εξωφρενικού ποσού των 88 εκατομμυρίων ευρώ! Ο δε Αζάρ, εάν και εφόσον παραχωρηθεί από την Τσέλσι του Ζοσέ Μουρίνιο, θα αγγίξει επίσης ένα ποσό αρκετών δεκάδων εκατομμυρίων, καθώς ο Πορτογάλος κόουτς γνωρίζει πολύ καλά να χειρίζεται περιπτώσεις σαν τη συγκεκριμένη. Αν αναλογιστούμε ότι πούλησε 50 εκατομμύρια τον Βραζιλιάνο αμυντικό, Νταβίντ Λουίζ στην Παρί Σεν Ζερμέν, τότε μπορούμε να υποθέσουμε πόσα μπορεί να αξιώσει για τον Βέλγο μεσοεπιθετικό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα