Ματιές σε Ρέτσο η Μπαρτσελόνα!

Ανεβάζει διαρκώς τις μετοχές του ο Παναγιώτης Ρέτσος. Με μία χρονιά στον Ολυμπιακό, κλήθηκε στην Εθνική Ανδρών και πήρε μεταγραφή στη Λεβερκούζεν. Με μισή χρονιά στους Γερμανούς έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «El Mundo Deportivo», ο τεχνικός διευθυντής των Καταλανών, Ρόμπερτ Φερνάντεζ, όχι μόνο έχει ξεχωρίσει τον Ρέτσο, αλλά δηλώνει εντυπωσιασμένος με τα προσόντα και τις επιδόσεις του διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή!

«Η τελευταία ανακάλυψη είναι ο πολυτάλαντος Παναγιώτης Ρέτσος, αμυντικός της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Έλληνας, γεννημένος πριν από 19 χρόνια στο Γιοχάνεσμπουργκ. Ο αμυντικός της γερμανικής ομάδας έχει εκπλήξει ευχάριστα το τμήμα σκάουτινγκ των «μπλαουγκράνα» και ο ίδιος ο τεχνικός διευθυντής Ρόμπερτ Φερνάντεζ. Είναι μια από τις αποκαλύψεις της Μπούντεσλιγκα, έχει γίνει βασικός και αναντικατάστατος στην ομάδα του Χάικο Χέρλικ. Ήταν ένα προσωπικό στοίχημα του Ρούντι Φέλερ, σπουδαίου άσου του παρελθόντος, ο οποίος είναι τώρα τεχνικός διευθυντής στη Λεβερκούζεν» αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα και συνεχίζει: «Ο Έλληνας μπορεί να παίξει, όπως έχει δείξει και στη Μπάγερ, τόσο ως κεντρικός αμυντικός (η καλύτερη θέση του), αλλά και ως πλάγιος. Έχει ύψος 1.85, με εξαιρετική φυσική κατάσταση και ταχύς. Καλός στο ψηλό παιχνίδι και δεν υπολείπεται σε τεχνική. Eίναι ένα στόπερ το οποίο αμύνεται όπως ακριβώς θέλει ο Βαλβέρδε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα