Μαχαίρωμα δημοσιογράφου στη Λάρισα!

Θύμα -παρ’ ολίγον δολοφονικής- επίθεσης έπεσε ο Λαρισαίος δημοσιογράφος, Γιάννης Καλογιάννης, όταν οπαδός εισέβαλε στο στούντιο του αθλητικού ραδιοφώνου που έκανε καθημερινή εκπομπή και τον μαχαίρωσε!

Ο Καλογιάννης, που τραυματίστηκε λίγο κάτω από τη σπονδυλική στήλη (το χτύπημα είχε περίπου 3 εκατοστά βάθος) διακομίστηκε εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Η αστυνομία έχει ήδη πάρει καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες και ερευνά για τον εντοπισμό του δράστη.

Ο Γιάννης Καλογιάννης, αθλητικογράφος, είναι διευθυντής στο Ok Radio 104.8, του οποίου ο ιδιοκτήτης, Παναγιώτης Κιούσης, δήλωσε σχετικά: ”Πρόκειται για ένα πρωτοφανές περιστατικό βίας το οποίο συνέβη στον αέρα της εκπομπής ζωντανά εναντίον του δημοσιογράφου Γιάννη Καλογιάννη. Το καταδικάζουμε απερίφραστα χωρίς να ξέρουμε περισσότερες λεπτομέρειες αφού ήδη η Αστυνομία και ο Εισαγγελέας έχουν επιληφθεί του θέματος ώστε να μάθουμε τους δράστες και τι ακριβώς έγινε”.

Από την πλευρά του ο κ. Καλογιάννης, μολονότι σοκαρισμένος από το συμβάν, δήλωσε στον ιστότοπο sport24: «Πρόκειται περί ψυχοπάθειας. Πρόκειται για ακροατή που τηλεφωνεί καθημερινά στην εκπομπή. Αυτή τη φορά ήρθε στο στούντιο και απαιτούσε να βγει να μιλήσει. Ενώ ήμουν στον αέρα ήρθε και με μαχαίρωσε κάτω από τη σπονδυλική στήλη. Πήγα στο νοσοκομείο και μου έκαναν ράμματα. Αυτή τη στιγμή δίνω κατάθεση στην Αστυνομία. Επαναλαμβάνω, πρόκειται περί ψυχοπάθειας…».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα