Μαχαίρωσαν τρεις μετανάστες στο λιμάνι της Πάτρας- Συνελήφθησαν οι δράστες

Αιματηρή επίθεση σε βάρος μεταναστών σημειώθηκε στο λιμάνι της Πάτρας με αποτέλεσμα ένας εξ αυτών να τραυματιστεί σοβαρά. Οι τρεις δράστες μετά από ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας  συνελήφθησαν.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης μια ομάδα ατόμων επιτέθηκε και μαχαίρωσε μετανάστες στην οδό Ακτή Δυμαίων στο ύψος της ΑΒΕΞ. Οι δράστες που επέβαιναν σε ΙΧ μάρκας Mercedes σταμάτησαν έξω απο τις εγκαταστάσεις του πρώην εργοστασίου και επιτέθηκαν στους μετανάστες. Οι δράστες φορούσαν κουκούλες full face και μαχαίρωσαν δύο αλλοδαπούς. Ο ένας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γ.Ν. «Άγιος Ανδρέας» ενώ οι άλλοι δύο είχαν  τραυματιστεί πιο ελαφρά.

Λίγες ώρες μετά οι δράστες  έπεσαν στα χέρια της ΕΛ. ΑΣ.Πρόκειται για τρεις αλλοδαπούς, υπηκόους Αφγανιστάν και συγκεκριμένα δύο 21χρονους και ένα 27χρονο, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια του ανθρωποκυνηγητού που εξαπέλυσαν οι αστυνομικοί στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας, συνέλαβαν τον αλλοδαπό που σύμφωνα με μαρτυρίες φέρεται να έγινε αιτία για να ξεκινήσουν οι συμπλοκές και αρχικά διέφυγε με ένα μαύρο ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Mercedes. Στη συνέχεια, προσήγαν άλλα τέσσερα άτομα τα οποία ανακρίνονται.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα