Νέα «μαχαιριά» στην καρδιά της Ωνάση από τον Αλβάρο

Δεν πρόλαβε καλά καλά να βγει το διαζύγιο του Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο με την Αθηνά Ωνάση και ήδη ο Βραζιλιάνος ιππέας ετοιμάζεται να ντυθεί ξανά γαμπρός.

Ο Ντόντα και η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια αγαπημένη του, Ντενίζ Σεβέρο όρισαν μάλιστα και την ημερομηνία του γάμου τους. Το ερωτευμένο ζευγάρι αναμένεται να ενωθεί με ιερά δεσμά του γάμου στις 22 Σεπτεμβρίου.

Ο γάμος τους θα γίνει στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα στην πόλη Αλγκάβρε της Πορτογαλίας.

Ο Ντόντα μιλώντας στο BUNTE αποκάλυψε: «Η υποδομή στη Βραζιλία δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτήν στην Ευρώπη. Γι ‘αυτό και θα παντρευτούμε στην Πορτογαλία. Αγαπάμε αυτή τη χώρα. Άλλωστε έχω και πορτογαλικό διαβατήριο».

Ο ίδιος, χαρούμενος γι’ αυτή την υπέροχη εξέλιξη στην προσωπική του ζωή, πρόσθεσε: «Έχουμε προσκαλέσει 300 φίλους και συγγενείς, αναμένουμε ότι θα έρθουν 200».

Να θυμίσουμε ότι ο Ντόντα και η Αθηνά είχαν παντρευτεί τον Δεκέμβριο του 2005 αλλά το τέλος του γάμου τους ήρθε το καλοκαίρι του 2016 όταν, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, η χρυσή Ελληνίδα κληρονόμος «έπιασε» στα πράσα τον σύζυγό της να την απατά. Το διαζύγιο πάντως του πρώην ζευγαριού εκδόθηκε τον Νοέμβριο του 2017, με τον Ντόντα ήδη να ζει έναν μεγάλο έρωτα με την Ντενίζ με την οποία δείχνει πολύ ευτυχισμένος και ερωτευμένος.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα