Μαχλάς: «Μοναδική διέξοδος το μοντέλο της ΑΕΚ»

Τον υποβιβασμό στη Γ’ Εθνική και τον δρόμο που χάραξε η ΑΕΚ θεωρεί ως μοναδική διέξοδο για τον ΟΦΗ ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του κρητικού συλλόγου, Νίκος Μαχλάς.

Ο άλλοτε διεθνής ποδοσφαιριστής και νυν παράγοντας, μίλησε στην εφημερίδα «Νέα Κρήτη», αναφερόμενος στο μέλλον του Ομίλου:
«Έχοντας κάνει όλες αυτές τις επαφές, προσωπικά έχω κατασταλάξει για το πώς πρέπει να κινηθούμε. Η λύση είναι η επιλογή της Γ’ Εθνικής, με το μοντέλο που ακολούθησε η ΑΕΚ. Υπό μια έννοια, είναι μια επανεκκίνηση. Περιπτώσεις ΑΦΜ ή συγχώνευσης δε θεωρώ ότι είναι οι κατάλληλες λύσεις. Έχοντας κάνει όλες αυτές τις επαφές, προσωπικά έχω κατασταλάξει για το πώς πρέπει να κινηθούμε.

Προσωπικά με ενδιαφέρει να δρομολογηθούν ομαλά οι εξελίξεις και να βρω τον οικονομικό παράγοντα που θα στηρίξει την ομάδα. Σε προσωπικό επίπεδο δεν ξέρω τι θα κάνω, αλλά δεν απασχολεί αυτό τώρα. Το πιο σπουδαίο είναι να πάει η ομάδα σε σωστά χέρια. Από ‘κει και πέρα, θέλω να τονίσω ότι κάποια πράγματα είναι επιτακτική ανάγκη. Πρέπει να πορευτούμε με σύμπνοια, ομόνοια και διαφάνεια. Είναι καθήκον μας να προχωρήσουμε ενωμένοι».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα