Μαχλάς: «Να βοηθήσουμε όλοι τον ΟΦΗ»

Πήρε θέση, μετά από αρκετό καιρό, ο Νίκος Μαχλάς για τα τεκταινόμενα στον ΟΦΗ, με δηλώσεις του στο Contra.gr. Ο παλαίμαχος διεθνής άσος της κρητικής ομάδα, παρόλο που δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες, έδειξε την πρόθεση με κάποιο τρόπο να βοηθήσει.

«Τα πράγματα είναι δύσκολα», είπε αρχικά «αλλά αυτό που θα ήθελα να τονίσω ότι πρέπει να σταθούμε κοντά στην ομάδα και να την βοηθήσουμε να βγει από αυτή τη δύσκολη συγκυρία».

Και συνέχισε:

«Αυτό, όπως καταλαβαίνετε, δεν μπορεί να γίνει μία κουβέντα. Ούτε υπερόπτης θέλω να φανώ ούτε τίποτα, θέλω μόνο να βοηθήσουμε. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να ειπωθούν αλλά προς το παρόν δεν θα ήθελα να πω κάτι άλλο.

Αυτό που έγινε με τους Ιταλούς επενδυτές ήταν μεγάλη κοροϊδία. Ο κόσμος είναι πολύ απογοητευμένος, εξοργισμένος θα έλεγα, όλοι έχουμε γίνει μαύρα πρόβατα και όσοι ασχοληθήκαμε πιο παλιά και όσοι ασχολήθηκαν τώρα.

Πέρασε ένας μήνας κατά τον οποίο περιμέναμε χρήματα. Χάθηκε έτσι πολύτιμος χρόνος. Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι οι Ιταλοί επενδυτές δεν ήθελαν στην πραγματικότητα να ασχοληθούν με την ομάδα. Αν ήθελαν, η ομάδα του ΟΦΗ που ήταν τέτοια που λύσεις θα βρίσκονταν»

Για το ρόλο του Γκατούζο τόνισε: «Ο Γκατούζο είναι άνθρωπος που βοήθησε την ομάδα και δούλεψε κάτω από δύσκολες συνθήκες. Αλλά αυτά που έγιναν έφεραν μεγάλη απογοήτευση».

Τέλος, εξέφρασε την κάθετη άρνησή στις σκέψεις περί Γ’ Εθνικής: «Δεν πιστεύω στη λύση της Γ’ Εθνικής γιατί οι κόποι μας θα πάνε χαμένοι. Πρέπει η ομάδα να παλέψει μέχρι τέλους, πρέπει να γίνει προσπάθεια».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα