«Μαύρα σύννεφα» για Νίνη και Μέντες!

Κάθε άλλο παρά τυχαίος ήταν ο αποκλεισμός του Σωτήρη Νίνη και του Μέντες ντα Σίλβα από την αποστολή του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης…

Ο Γιάννης Αναστασίου θέλησε να κρούσει το… καμπανάκι του κινδύνου στους δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν αποδίδουν σύμφωνα με το ταλέντο και τις δυνατότητές τους. Σύμφωνα με πηγή μέσα από τον Παναθηναϊκό, το μέλλον των δύο παικτών στην ομάδα δεν αναμένεται να έχει μεγάλη διάρκεια, αν δεν αλλάξει δραματικά η αγωνιστική τους συμπεριφορά.

Οι δύο περιπτώσεις δεν είναι ίδιες. Ο Νίνης εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας τον Ιανουάριο με μεγάλες προσδοκίες και την ελπίδα ότι θα ανακτήσει την όρεξή του για ποδόσφαιρο μετά την περιπέτειά του στην Ιταλία. Ωστόσο, η καθοδική πορεία που έχει πάρει η καριέρα του διεθνούς μέσου συνεχίζεται, καθώς δυσκολεύεται να βρει έναν ρυθμό και να προσαρμοστεί στα αγωνιστικά δεδομένα της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου. Παρόλα αυτά, ο Έλληνας προπονητής δεν επιθυμεί να τον «κάψει» και είναι διατεθειμένος να του δώσει κι άλλες ευκαιρίες, με μία βασική προϋπόθεση. Να του αποδείξει ότι το ίδιο επιθυμεί και εκείνος. Το συμβόλαιο του Νίνη λήγει το καλοκαίρι και έχει οψιόν ανανέωσης για τρία χρόνια ακόμη. Αυτό σημαίνει πως αν δεν βελτιώσει το αγωνιστικό του πρόσωπο, το καλοκαίρι θα βρίσκεται εκ νέου σε αναζήτηση ομάδας.

Όσο για τον Μέντες, τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Ο Ολλανδός πραγματοποίησε μία εξαιρετική πρώτη σεζόν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Τη δεύτερη σεζόν όμως, μοιάζει να είναι ένας… διαφορετικός παίκτης. Από το ξεκίνημα δεν αποδίδει, ενώ τα λάθη του έχουν κοστίσει ακριβά στην ομάδα. Οι «πράσινοι» έχουν καταλήξει στην απόφαση να του προτείνουν τη λύση της συνεργασίας τους το καλοκαίρι, ενώ είναι σαφές πως δεν υπολογίζεται στα πλάνα του Γιάννη Αναστασίου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα