«Μαύρη κόλαση η Τούμπα»

Γήπεδα σαν αυτά της Τούμπας σε ευρωπαϊκά βράδια δημιουργούν «ατμόσφαιρα κόλασης» και αυτό είναι πολλές φορές εις βάρος της ξένης ομάδας, ωστόσο υπάρχουν παίκτες που ανυπομονούν για τέτοια παιχνίδια.

Οι άνθρωποι της Σάλκε, ο προπονητής Μάρκους Βάιντσιρλ και ο Μπένεντικ Χέβεντες από τη μεριά των παικτών, περισσότερη ώρα μιλούσαν για τον κόσμο (που λέει ο λόγος), παρά τον για ΠΑΟΚ στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν από τον αγώνα

O 28χρονος Χέβεντες, παγκόσμιος πρωταθλητής το 2014 με τη Γερμανία, είπε συγκεκριμένα δείχνοντας ανυπομονησία: «Έχω πάει σε πολλά γήπεδα και έχω αγωνιστεί σε πολλές έδρες. Πάντα θέλεις να παίζεις σε τέτοιες έδρες. Τέτοια έδρες σου δίνουν κίνητρο και ενδιαφέρον και αντιμετωπίζουμε την αναμενόμενη καυτή ατμόσφαιρα με θετική σκέψη».

Ο τεχνικός των Γερμανών από την πλευρά του είπε πως περιμένει να συναντήσει η ομάδα του μία φανταστική ατμόσφαιρα και εξήγησε πως περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του να μείνουν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι τους. Όσον αφορά στο παιχνίδι είπε: «Απέναντι στον ΠΑΟΚ ψάχνουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Δεν θα έλεγα όχι σε ένα γκολ, περιμένω ένα δυνατό ματς μπροστά σ’ ένα φανταστικό κοινό. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τα δυνατά σημεία μας και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει του δεύτερου αγώνα. Το σημαντικό είναι να βρούμε την σωστή ενδεκάδα, που θα έχει ρυθμό μέσα στο γήπεδο, όχι μόνο απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά και στα επόμενα παιχνίδια. Το πλάνο μας θα προσαρμοστεί στον τρόπο με τον οποίο παίζει ο αντίπαλός μας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα