«Μαύρη τρύπα» πέντε εκατ. ευρώ στο ταμείο του ΠΑΟ

«Μαύρη τρύπα» ύψους πέντε εκατομμυρίων ευρώ, με τις πιο αισιόδοξες εκτιμήσεις, δημιουργείται στον προϋπολογισμό του φετινού Παναθηναϊκού, εξαιτίας του διπλού αποκλεισμού από τα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Στον Παναθηναϊκό είχαν υπολογίσει τα έσοδα τουλάχιστον από τους ομίλους του Europa League και τις προκρίσεις στα προκριματικά του καλοκαιριού. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου όμως, αποδείχθηκε ανέτοιμη, με συνέπεια να αποκλειστεί από τη μετριότατη Καμπάλη του Αζερμπαϊτζάν, προκαλώντας σημαντικές αναταράξεις στον οικονομικό προγραμματισμό της ΠΑΕ.

Την Τρίτη (8/9) το βράδυ πραγματοποιήθηκε Δ.Σ., στο οποίο συζητήθηκε η αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ κατά 5-7 εκατομμύρια. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπήρξε ιδιαίτερη προθυμία από τους μετόχους που έχουν ένα μεγαλύτερο ποσοστό. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, το ποσό που δεν θα καλυφθεί από τη συνεισφορά του κόσμου και των μετόχων, θα καλυφθεί από τον Γιάννη Αλαφούζο, ώστε να μην προκύψουν προβλήματα κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά και με το Financial Fair Play της UEFA.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα