«Μαύρο» από Μπέιλ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Σε… συμπληγάδες προβλημάτων, τα οποία πρέπει να υπερκεράσει για να φτάσει στον προορισμό της, βρίσκεται η ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ –και– στην υπόθεση του Γκάρεθ Μπέιλ!

Ο Λουίς Φαν Γκάαλ θέλει να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την επιθετική του γραμμή, πιστεύοντας πως με αυτόν τον τρόπο θα συντομεύσει το διάστημα επανόδου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο επίπεδο που της αρμόζει. Ωστόσο οι προσπάθειές του, αν και φιλόδοξες, πέφτουν η μία πίσω από την άλλη στο κενό.

Μετά την περίπτωση του Κριστιάνο Ρονάλντο, η οποία ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, ανάλογα προβλήματα αντιμετωπίζει και στην περίπτωση του Γκάρεθ Μπέιλ. Ο Ουαλός άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, εκτός του αστρονομικού κόστους που απαιτείται για την απόκτησή του, φέρεται πως δεν έχει την παραμικρή διάθεση να επιστρέψει στο αγγλικό πρωτάθλημα και την Premier League.

Σύμφωνα με τον ατζέντη του, ο Μπέιλ δεν ενδιαφέρεται να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης, πολύ δε περισσότερο να αγωνιστεί ξανά στην αγγλική λίγκα. Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια που χρησιμοποίησε:

«Δεν είναι αλήθεια πως ο Μπέιλ ενδιαφέρεται να επιστρέψει στην Premier League. Όλα πηγαίνουν καλά για εκείνον στη Ρεάλ και επιθυμία του είναι να παραμείνει στη Μαδρίτη. Αυτές οι φήμες περί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι εκτός πραγματικότητας».

Να σημειώσουμε πως το συμβόλαιο του Ουαλού με τη «βασίλισσα» έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2019!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα