Μαύρο χάλι οι Τούρκοι!

 

Αν συνεχίσει έτσι μάλλον θα πρέπει να αναπροσαρμόσει τους στόχους της. Η Οσμανλισπόρ, η ομάδα που θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη τον Ολυμπιακό για τη φάση των «32» του Europa League, πάει από το κακό στο χειρότερο στο πρωτάθλημα της Τουρκίας και η ελληνική ομάδα πρέπει να το εκμεταλλευτεί.

Εδώ και δύο μήνες περίπου έχει κάνει μόνο μία νίκη στο πρωτάθλημα της χώρας της και επειδή που διεκδικούσε εκ νέου το ευρωπαϊκό εισιτήριο, πλέον πρέπει να προσέχει για να μην μπλέξει. Στα τέσσερα τελευταία ματς έχει τρεις ήττες και μία ισοπαλία, σκοράρει με το σταγονόμετρο (δύο γκολ) και γενικώς δεν δείχνει εικόνα ομάδας να μπορεί να απειλήσει τον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες, βέβαια, την πάτησαν το καλοκαίρι από τη Χάποελ Μπερ Σεβά, παραλίγο να αποκλειστούν από την Αρούκα, ενώ δυσκολεύτηκαν και στον όμιλο με θεωρητικά πιο αδύναμες ομάδες. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή διακυβεύεται  ένα εισιτήριο για τους «16» ενός θεσμού που επιτρέπει στον Ολυμπιακό να κάνει ευρωπαϊκά όνειρα και η Οσμάνλισπορ ούτε την ομάδα να σταματήσει τους «ερυθρόλευκους» έχει, ούτε τη φανέλα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα