«Μα καλά, τυφλός ήταν;»

Για να τον «κράζει» τον θαυμάζει! Προφανώς θα τον θεωρεί κορυφαίο προπονητή. Μάλλον γι’ αυτό αποφάσισε να του ρίξει ευθείες βολές και παράλληλα να «ανεβάσει» τον τωρινό συμπαίκτη του και ίσως να… αυξήσει το κασέ του!

Ο λόγος για τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπαίκτη του Πολ Πογκμπά ο οποίος κάνει δεύτερη συνεχόμενη εκπληκτική χρονιά με τη Γιουβέντους. Ο σπουδαίος Ιταλός τερματοφύλακας σχολίασε την απόφαση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον το 2012, όταν δεν εισηγήθηκε την παραμονή του Πογκμπά στη Μάντσεστερ κι έτσι έμεινε ελεύθερος (με αποτέλεσμα να τον αποκτήσει η Γιούβε).

Τα λόγια του Μπουφόν έχουν πλάκα: «Είμαι στο ποδόσφαιρο πολλά χρόνια όμως η απόφαση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μη χρησιμοποιούν τον Πογκμπά και να τον αφήσουν ελεύθερο είναι μία από τις πιο παράξενες αποφάσεις που έχω δει. Λίγες προπονήσεις ήταν αρκετές για να δούμε πόσο καλός ήταν, δεν μπορεί να ήταν ο ίδιος παίκτης που είδαν στο Μάντσεστερ, νομίζαμε πως χρειάζονταν γυαλιά. Δεν έχω δει ποτέ έναν τόσο καλό παίκτη στην ηλικία του, είναι πολύ δυνατός και τεχνικά προικισμένος, είναι πολυσύνθετος παίκτης. Ο Πογκμπά μπορεί να κάνει πράγματα που μόνο ο Μέσι και ο Ρονάλντο μπορούν»

Ο Μπουφόν με πονηρό τρόπο προσπάθησε να ανεβάσει το κασέ του Πογκμπά: «Φυσικά και θα προσπαθήσουν να τον αποκτήσουν ομάδες με χρήματα όπως οι Τσέλσι, Ρεάλ Μαδρίτης, Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Σίτι, όμως προς το παρόν εκπληρώνει τα όνειρά του στη Γιουβέντους. Εάν κάποια ομάδα θέλει να τον πάρει είμαι σίγουρος ότι θα χρειαστεί να σπάσουν το παγκόσμιο ρεκόρ. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα μιλήσει για το μέλλον του, μόνο εκείνος θα πάρει την απόφαση. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως είναι ευτυχισμένος στη Γιουβέντους, το βλέπουμε κάθε ημέρα αυτό».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα