«Μείνε για πάντα στα Γιάννινα!»

Μπορεί να μας φαίνεται φυσιολογικό που ο ΠΑΣ τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σταθερά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό και διεκδικεί ευρωπαϊκά εισιτήρια, αλλά αν πάμε μερικά χρόνια πίσω θα διαπιστώσουμε πως η συγκεκριμένη ομάδα δεν είχε τέτοια παρουσία.

Το αντίθετο, μάλιστα, ήταν μία ομάδα «ασανσέρ» με υποβιβασμούς και ανόδους που δυσκόλευε μεν τους μεγάλους στην έδρα της, αλλά ζούσε περισσότερο με τις αναμνήσεις της δεκαετίας του ’70, παρά με κάτι άλλο.

Υπό τον Γιάννη Πετράκη, όμως, δίχως η διοίκηση να έχει ξαφνικά πλουτίσει, η ομάδα φαίνεται να έχει ανέβει επίπεδο και το κυριότερο, να μένει εκεί ψηλά, σε αυτό το ανεβασμένο επίπεδο, θυμίζοντας Ξάνθη και Αστέρα Τρίπολης, τις επίσης σταθερά αξιόλογες επαρχιακές ομάδες της χώρας μας.

Έτσι, λοιπόν, οι άνθρωποι του ΠΑΣ αποφάσισαν να καλέσουν τον Γιάννη Πετράκη και να τον αφήσουν να αποφασίσει ο ίδιος για το χρονικό διάστημα του νέου συμβολαίου με αυξημένες αποδοχές, θέλοντας έτσι να τον ευχαριστήσουν για τη δουλειά του και φυσικά να… προλάβουν τυχόν ενδιαφερόμενους. Θυμίζουμε πως προ μηνών είχε ενδιαφερθεί για τον Πετράκη ο Παναθηναϊκός, αλλά ο Έλληνας κόουτς είχε αρνηθεί ευγενικά.

Εντός των ημερών θα γίνει το ραντεβού μεταξύ διοίκησης και Πετράκη και να πέσουν οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιο του έμπειρου προπονητή με την ομάδα των Ιωαννίνων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα