Μεγάλη επιστροφή στην Τούμπα

Τι καλύτερο από το να εισπράττεις 3,5 εκατομμύρια ευρώ για έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή και ένα χρόνο αργότερα να τον… παίρνεις πίσω έστω και ως δανεικό!

Ο Ρόμπερτ Μακ επιστρέφει στον ΠΑΟΚ και η ομάδα της Θεσσαλονίκης δυναμώνει πάρα πολύ, με έναν φανταστικό ποδοσφαιριστή, ικανό να παίξει σε πολλές θέσεις της επίθεσης. Ο «Δικέφαλος του βορρά» με Πρίγιοβιτς και Μακ γίνεται ισχυρότατος στην επίθεση το δίχως άλλο…

Ο τεχνικός διευθυντής της Ζενίτ, Κονσταντίν Σαρσάνια, επιβεβαίωσε τον ετήσιο δανεισμό του Ρόμπερτ Μακ στον ΠΑΟΚ: «Αποφασίσαμε να δώσουμε τον Μακ στον ΠΑΟΚ. Έχουμε αναπτύξει σχέσεις με την ελληνική ομάδα και γνωρίζουμε την επιθυμία του παίκτη. Πριν από μερικά λεπτά το ζήτημα διευθετήθηκε οριστικά».

Ο Μακ πέρσι στη Ζενίτ είχε έξι γκολ και πέντε ασίστ σε 27 ματς, καλή επίδοση σε κάθε περίπτωση, αλλά από τον Απρίλη και μετά έμενε διαρκώς στον πάγκο. Τι ακριβώς συνέβη κανείς δεν ξέρει, αφού ο Σλοβάκος έδειξε να προσαρμόζεται και να βοηθά άμεσα, ωστόσο στο β’ γύρο παροπλίστηκε και για το λόγο αυτό ζήτησε να δοθεί δανεικός. Η επιθυμία του έγινε περιέργως δεκτή από τη Ζενίτ.

Στην τελευταία του χρονιά στον ΠΑΟΚ είχε 20 γκολ και τρεις ασίστ σε 46 ματς και κάποια φανταστικά παιχνίδια που του χάρισαν, άλλωστε, τη μετεγγραφή στη Ζενίτ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα