Μεγάλη ικανοποίηση για Μάνταλο

 

Όταν ο Πέτρος Μάνταλος τραυματίστηκε σοβαρά στις 11 Μαρτίου του 2015, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκαν στην ΑΕΚ ήταν αν θα καταφέρει να βρεθεί στην προετοιμασία προκειμένου έστω και με ειδικό πρόγραμμα να είναι σε θέση να αγωνιστεί στα τέλη του Αυγούστου και στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Τα πρώτα δείγματα γραφής του καλύτερου παίκτη της ΑΕΚ στον περσινό πρώτο γύρο του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής είναι ενθαρρυντικά. Δίχως να υπάρχει βιασύνη και με την αποκατάσταση να δείχνει ικανοποιητική, όλα συγκλίνουν στο ότι ο «μαέστρος» της Ένωσης θα είναι έτοιμος στις 22 Αυγούστου στην πρεμιέρα. Ο χρόνος επιστροφής, άλλωστε, οριζόταν στους 5-6 μήνες, άρα όλα πάνε βάση σχεδίου.

Ομοίως, το ιατρικό τιμ πιστεύει πως και ο Μπακάκης (τραυματίστηκε στις 20/5) θα μπορέσει να είναι έτοιμος στα μέσα του Νοέμβρη και να προλάβει αρκετά παιχνίδια του πρώτου γύρου (αν και θα χάσει όλα τα εκτός έδρας ντέρμπι).

Όπως και να έχει, η πρόοδος του Μάνταλου και οι διαβεβαιώσεις της ιατρικής ομάδας για την ομαλή εξέλιξη της αποκατάστασής του, διαμορφώνουν και την τακτική όσον αφορά στη μεταγραφή που θα κάνει η ΑΕΚ στα χαφ. Η Ένωση σκοπεύει να κάνει δύο ακόμη μεταγραφές και με δυνατό Πέτρο Μάνταλο δεν είναι υποχρεωμένη να ψάξει για 100% «δεκάρι», αλλά μπορεί να έχει μεγαλύτερη ευελιξία στην αναζήτησή της.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα