Μεγάλη ικανοποίηση για το έργο Πασκουάλ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟ

Ο Παναθηναϊκός Superfoods έχασε κάποια παιχνίδια στην αρχή της σεζόν, καθώς του έτυχε το δυσκολότερο πρόγραμμα στην Euroleague και μάλλον υποτίμησε την ΑΕΚ στον ημιτελικό του Κυπέλλου, αλλά όσο περνάει ο καιρός, ο κόσμος αρχίζει και αντιλαμβάνεται πως του Πασκουάλ, αν του δώσεις λίγο χρόνο, αρχίζει και φτιάχνει ωραία πράγματα.

Πέρσι διόρθωσε τον ΠΑΟ και τον οδήγησε στο νταμπλ, αλλά ατύχησε κι έπεσε πάνω στη φορμαρισμένη Φενέρ. Φέτος, χρειάστηκε πράγματι κάποιες εβδομάδες για να «δέσει» την ομάδα και να που σήμερα οι «πράσινοι» βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και είναι ακόμη Νοέμβρης.

Πραγματικά εντυπωσιακός ο ΠΑΟ κόντρα στη Χίμκι, θύμισε… Houston Rocekts ο τρόπος με τον οποίο έμεναν ελεύθεροι οι παίκτες του στο τρίποντο. Ένα μπάσκετ άλλης ηπείρου, καθώς ο ΠΑΟ έχει και αμερικανοθρεμμένους αθλητές, αλλά και έναν οξυδερκή Ευρωπαίο προπονητή που αναγκάζει την πεντάδα του να προσέχει και την άμυνα.

Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα ο Παναθηναϊκός αν συνεχίσει έτσι, οι παίκτες του έχουν τρομερό επιθετικό ταλέντο, αλλά παίζουν και άμυνα, αυτός ο συνδυασμός σκοτώνει.  Με τον Πασκουάλ να παίρνει από κάθε παίκτη το 100% ο ΠΑΟ μπορεί να ελπίζει φέτος σε επιστροφή σε Final-4 που είναι και το μέγα ζητούμενο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα