«Μεγάλη μου τιμή…»

Διαφορετικά σε σχέση με τα προηγούμενα είναι τα φετινά Χριστούγεννα για τον Απόστολο Βέλλιο που από το περασμένο καλοκαίρι σκοράρει στα αγγλικά γήπεδα για λογαριασμό της Νότιγχαμ.

«Είναι διαφορετικό αλλά όχι πρωτόγνωρο για εμένα να κάνω ποδοσφαιρικά Χριστούγεννα. Πέρσι ήμουν στην Ελλάδα με την οικογένειά μου, φέτος δεν έχω την δυνατότητα να το κάνω αυτό αλλά έχω κάνει Έλληνες φίλους και περνάω χρόνο μαζί τους στα ρεπό.

Φέτος έκανα Χριστούγεννα μαζί με τους συμπαίκτες μου γιατί την επόμενη μέρα παίζαμε πρωτάθλημα» τόνισε ο διεθνής επιθετικός και πρόσθεσε: «Με ικανοποιεί πάρα πολύ η παρουσία μου εδώ και μου δίνει δύναμη για τη συνέχεια. Το απολαμβάνω αυτό που ζω στην Αγγλία κι έχω ακόμη τέσσερα χρόνια συμβόλαιο».

Ο Βέλλιος έδειξε ενήμερος για το ενδιαφέρον ελληνικών ομάδων, λέγοντας: «Έχω διαβάσει αυτά που γράφονται. Είναι τιμή μου. Το να ακούγεται το όνομά σου σημαίνει ότι κάνεις κάτι καλά. Ευχαριστιέμαι κάθε μου στιγμή στην Αγγλία, όμως το ποδόσφαιρο είναι τρελό, νιώθω καλά και ανυπομονώ για την συνέχεια. Εγώ συνεχίζω την δουλειά μου, τα παιχνίδια δεν σταματάνε. Έχουμε δώσει ήδη 23 ματς ενώ πέρσι στην Ελλάδα αγωνίστηκα συνολικά σε 27».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα