Ο ΠΑΟΚ 2-0 τον Ολυμπιακό και φωτιά στο πρωτάθλημα!

Τρίτη συνεχόμενη ήττα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα και φωτιά στη Super League! Ο ΠΑΟΚ πέτυχε μεγάλη νίκη στην Τούμπα με σκορ 2-0, κάλυψε και το αποτέλεσμα της ήττας του πρώτου γύρου, μείωσε στους οκτώ βαθμούς και πλέον πρέπει οι ψυχραιμότεροι στο λιμάνι να βγάλουν τα κομπιουτεράκια για να υπολογίσουν πόσες ακόμη νίκες απαιτούνται για να μη χαθεί το πρωτάθλημα.

Οι Πειραιώτες μπήκαν δυνατά με ένα αίσθημα ανωτερότητας στην Τούμπα, αλλά δεν έβαλαν κάποιο γκολ σε δύο-τρεις επικίνδυνες επισκέψεις τους στο πρώτο τέταρτο κι έτσι μετά το 25’ οι γηπεδούχοι άρχισαν να ελέγχουν και να χάνουν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, μέχρι που στο 53’ έγινε το 1-0. Ο Ουάρντα εκτέλεσε το κόρνερ, ο Λεάλι απέκρουσε την κεφαλιά του Μαλεζά, αλλά ο Σακχόφ από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το 2-0 έγινε πολύ γρήγορα, στο 60’ μετά από τρομερή συνεργασία Τσίμιροτ, Ενρίκε και σουτ του σούπερ ουσιαστικού επιθετικού που λέγεται Πρίγιοβιτς (επτά γκολ σε δέκα ματς!).

Μετά το 2-0 το γλέντι στην Τούμπα είχε αρκετή ειρωνεία προς τους παίκτες του Ολυμπιακού που διαμαρτύρονταν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, με τον κόσμο να φωνάζει «πε-πε-πέναλτι» με κάθε ευκαιρία. Στις καθυστερήσεις ο Ουάρντα είχε δοκάρι και έχασε την ευκαιρία να μετατρέψει σε θρίαμβο τη νίκη.

Οι «ερυθρόλευκοι», αν νικήσει ο Πανιώνιος την ΑΕΚ τη Δευτέρα το βράδυ, θα δουν τους Νεοσμυρνιώτες τέσσερις βαθμούς πίσω τους, ενώ την επόμενη αγωνιστική υποδέχονται τον ανεβασμένο Ατρόμητο στο Φάληρο, σε ματς που αποκτά ξαφνικά τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κρέσπο, Μάτος, Μαλεζάς (78′ Λέοβατς), Βαρέλα, Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Ουάρντα, Ενρίκε (65’ Μυστακίδης), Κάμπος (72’ Κάτσε), Πρίγιοβιτς.

ΟΣΦΠ: Λεάλι, Σισοκό, Ρέτσος, Μποτία, Φιγκέιρας, Ανδρούτσος (63’ Μάρτινς), Ρομαό, Φορτούνης, Σεμπά, Ελιουνούσι (67’ Μανθάτης), Ανσαριφάρντ (79′ Καρντόσο).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα