Μεγάλη νίκη των Ούγγρων, 2-0 την Αυστρία

Η Αυστρία ήταν το φαβορί στο απογευματινό ματς του Μπορντό, μπήκε δυνατά, είχε δοκάρι στο πρώτο λεπτό με τον Αλάμπα, πίεσε και έδειξε να είναι το αφεντικό κόντρα στην Ουγγαρία και τελικά κατάφερε και έχασε! Στο Euro δεν νικάνε απαραιτήτως αυτοί που τα πήγαν καλά στα προκριματικά…

Στο πρώτο παιχνίδι του έκτου ομίλου οι Ούγγροι νίκησαν 2-0 στο ντέρμπι της κεντρικής Ευρώπης την Αυστρία και μαζί με την Πορτογαλία είναι το πια το φαβορί για την πρόκριση. Το πρώτο γκολ το σημείωσε ο Σαλάι στο 62΄μετά από φανταστική συνεργασία με τον Φιόλα, ενώ στο 66’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ντράγκοβιτς, κάνοντας το έργο των Μαγυάρων ακόμη πιο εύκολο. Στο 87’ και σε μία κόντρα ο Στίμπερ διαμόρφωσε με άψογο πλασέ το 2-0.

Οι Ούγγροι πήραν το ματς γιατί έπαιξαν φοβερή άμυνα που είναι και το μεγάλο τους όπλο, ενώ η Αυστρία, μαζί με την Τουρκία και τη Σουηδία είναι μέχρι στιγμής οι χειρότερες ομάδες του τουρνουά.

ΑΥΣΤΡΙΑ: Άλμερ, Ντράγκοβιτς, Χιντερέγκερ, Φουκς, Αρναούτοβιτς, Αλάμπα, Ζουνούζοβιτς (59’  Σάμπιτζερ), Χάρνικ (77’ Σοπφ), Μπαουμγκάρτλινγκερ, Κλάιν, Γιάνκο (65’ Οκότιε)

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Κίραλι, Λανγκ, Κάνταρ, Φιόλα, Ντζούτζακ, Νάγκι, Σαλάι (69’ Πρίσκιν), Γκέρα, Νέμεθ (89′ Πίντερ), Κλαϊνχέσλερ (79’ Στίμπερ), Γκούζμικς

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα