Μεγάλο… εύγε για την Airfasttickets

Tο «Καλύτερο Ηλεκτρονικό Κατάστημα» στην κατηγορία Digital Design αναδείχτηκε η Airfasttickets στο πλαίσιο των 14ων Ελληνικών Βραβείων Γραφιστικής και Εικονογράφησης (ΕΒΓΕ) που διοργανώνει το περιοδικό +design υπό την αιγίδα της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Σωματείων Γραφιστικής (ICOGRADA) και της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδας (ΕΓΕ).

Η τελετή απονομής των ΕΒΓΕ πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Πέμπτη 2 Απριλίου στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών, με την παρουσία εκπροσώπων από τα σημαντικότερα γραφεία επικοινωνιακού σχεδιασμού της Ελλάδας και ανθρώπων από τον κόσμο του πολιτισμού, της πολιτικής και της επιχειρηματικότητας.

Τα βραβεία ΕΒΓΕ έχουν ως στόχο την προβολή και την ανάδειξη της ελληνικής δημιουργικότητας των χώρων της γραφιστικής, της εικονογράφησης και του διαδραστικού design, τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά. Το βραβείο, εκ μέρους του διεθνούς online ταξιδιωτικού πρακτορείου Airfasttickets, παρέλαβε ο Διευθυντής UX/UI & Design της Airfasttickets, κ. Μάνθος Μανδραβέλης.

Ο Personal Assistant and Executive Project Manager of the CEO and Chairman της Airfasttickets, κ. Γιώργος Καραβατάκης, δήλωσε: «To βραβείο αυτό επιβεβαιώνει την εμμονή της Airfasttickets για προσφορά μοναδικών ταξιδιωτικών υπηρεσιών και μέσα από το design, καθώς αποτελεί την απαρχή μιας ξεχωριστής εμπειρίας που θα βιώσει ο επισκέπτης του portal μας κατά την περιήγησή του».

Manthos_Mandravelis_Airfasttickets

Ο κ. Μάνθος Μανδραβέλης, Διευθυντής UX/UI & Design της Airfasttickets κατά την παραλαβή του βραβείου

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα