Μεγαλώνει η λίστα, πιέζει ο χρόνος για προπονητή στην ΑΕΚ

Ολοένα και μεγαλώνει η λίστα με τα ονόματα των υποψηφίων για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ, την ίδια στιγμή που ο χρόνος πιέζει, καθώς το πρωτάθλημα βρίσκεται σε εξέλιξη και οι υποχρεώσεις… τρέχουν.

Ο Χάβι Γκράθια είναι το τελευταίο όνομα που «προστέθηκε» στην λίστα με τους προπονητές που εξετάζει η διοίκηση της ΑΕΚ για την τεχνική ηγεσία μετά την απομάκρυνση του Τραϊανού Δέλλα. Ο Ισπανός τεχνικός, είχε εξεταστεί το καλοκαίρι και από τον Ολυμπιακό, αλλά κατέληξε στην ισπανική Μάλαγα, στον πάγκο της οποίας εξακολουθεί να κάθεται, κάτι που σημαίνει ότι αν επιλεγεί από τους «κιτρινόμαυρους», θα πρέπει να λύσει τη συνεργασία του με τους Ίβηρες. Την ίδια στιγμή, η περίπτωση του Μανόλο Χιμένεθ δείχνει να υποχωρεί, παρ’ ότι δεν έχει κλείσει οριστικά η «πόρτα».

Το σίγουρο είναι ότι ο Στέλιος Μανωλάς θα βρίσκεται στον πάγκο για την αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής με τον Ηρακλή. Η διοίκηση κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να καταλήξει σε συμφωνία με τον νέο κόουτς, καθώς ακολουθούν εξαιρετικά κρίσιμα παιχνίδια για το πρωτάθλημα. Ο χρόνος πιέζει αφόρητα και αυτό το γνωρίζουν στην Ένωση. Από την άλλη όμως, δεν θέλουν να αποφασίσουν υπό καθεστώς πίεσης, καθώς η επιλογή του προπονητή αποτελεί κομβικό παράγοντα για την εξέλιξη της ομάδας.

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς βρίσκεται στο εξωτερικό και πραγματοποιεί τις πρώτες επαφές με υποψήφιους τεχνικούς, εξετάζοντας πολύ συγκεκριμένα στοιχεία, τα οποία θα πρέπει να διαθέτει ο νέος τεχνικός του «Δικέφαλου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα