Μεγαλώνει η ψαλίδα των πρωινών

Όσο μεγάλη ήταν η χαρά των συντελεστών αλλά και των υπευθύνων του Καναλιού της Μεσογείων, τόσο μεγάλη είναι η ανησυχία τους αφού τα νούμερα τηλεθέασης του πρωινού προγράμματος πέφτουν συνεχώς.

Στους διαδρόμους του Mega οι ψίθυροι έχουν γίνει ακόμα πιο έντονοι μετά τα τελευταία αποτελέσματα, τα οποία δεν είναι καθόλου ικανοποιητικά. Μεγαλώνει η διαφορά ανάμεσα στο πρωινό του Μάρκου Σεφερλή και του Γιώργου Λιάγκα – Φαίης Σκορδά. Ειδικότερα, οι μετρήσεις έδειξαν για τη βδομάδα που μας πέρασε 33,8% για τον Γιώργο Λιάγκα και 21,1% για τον Μάρκο Σεφερλή στο σύνολο της τηλεθέασης. Στο δυναμικό κοινό το «Πρωινό» έφτασε το 29,3% και το «MEGA με ΜΙΑ» το 18,5%. Το φαινόμενο πάντως αυτό της διαφοράς ανάμεσα στις δύο εκπομπές να σας υπενθυμίσουμε ότι έχει ξεκινήσει από την αρχή του Νοεμβρίου και συνεχίζει να μεγαλώνει η ψαλίδα μεταξύ τους.

Το ερώτημα που ταλανίζει πολλούς αυτόν τον καιρό δεν είναι άλλο από το αν οι υπεύθυνοι του Mega θα κάνουν δραστικές αλλαγές, για να επανέλθουν στην αρχική τους κατάσταση. Όπως φαίνεται, η προβολή της ξανθιάς καλλονής Τζούλιας Νόβα που βρίσκεται στο πλατό του Μάρκου Σεφερλή δεν κατάφερε να είναι ο λόγος που θα παρακολουθήσουν την εκπομπή περισσότεροι τηλεθεατές όσο εντυπωσιακή κι αν είναι. Φυσικά, οι σχέσεις της ομάδας της εκπομπής του Μάρκου φαίνεται να είναι αρκετά καλές και να είναι δεμένοι μεταξύ τους, χωρίς να υπάρχουν συγκρούσεις και ρήψη των ευθυνών. Όλοι λειτουργούν με μεγάλο επαγγελματισμό και κάνουν ό,τι μπορούν για να σταθούν δυνατοί αυτήν τη δύσκολη περίοδο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα