«Μεθυσμένος» ο Βιδάλ, διέλυσε τη Ferrari του! (pics)

Παραλίγο τραγωδία με τον διεθνή μέσο της Γιουβέντους, Αρτούρο Βιδάλ, ο οποίος έχασε τον έλεγχο της Ferrari που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να βγει εκτός δρόμου και να συγκρουστεί με άλλο διερχόμενο όχημα.

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, ο Χιλιανός ποδοσφαιριστής είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, η οποία εντοπίστηκε μετά από έλεγχο που του έγινε. Ο ίδιος δεν υπέστη το παραμικρό, η σύζυγός του ωστόσο υπέστη μερικά τραύματα, τα οποία διαπιστώθηκε ότι ήταν επιφανειακά.

Ο Αρτούρο Βιδάλ συνελήφθη από την αστυνομία μετά τη διαπίστωση ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και οδηγήθηκε την Τετάρτη (17/6) στο δικαστήριο!

Ο Χιλιανός παίκτης δεν ήταν η πρώτη φορά που ενεπλάκη σε περιστατικό σχετικό με αλκοόλ, καθώς το 2011 ο ίδιος και άλλοι τρεις συμπαίκτες του στην Εθνική Χιλής, είχαν τιμωρηθεί για παραβίαση του κανονισμού περί αλκοόλ.

crash

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ομοσπονδία της Χιλής εξετάζει το ενδεχόμενο να αποκλείσει τον Αρτούρο Βιδάλ από την αποστολή της ομάδας και να μην τον ξανακαλέσει. Ήδη αποφασίστηκε να υπάρξει σύσκεψη των ανθρώπων της Ομοσπονδίας με τον προπονητή της ομάδας, προκειμένου να αποφασιστούν οι κυρώσεις στον διάσημο ποδοσφαιριστή της Γιουβέντους.

crash 2

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα