Μελάνια Τραμπ: Εντυπωσιακή και υποδειγματική

Ήθελε να αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στο πρώτο της ταξίδι ως πρώτη κυρία των ΗΠΑ και τα κατάφερε εξαιρετικά, ακολουθώντας κατά γράμμα το πρωτόκολλο. Ο λόγος για την Μελάνια Τραμπ η οποία έβαλε τα γυαλιά στους επικριτές της, όντας άψογη σε όλες τις εμφανίσεις της, τόσο από στυλιστικής άποψης, όσο και από θέμα συμπεριφοράς.

Γι’ αυτό λόγο άλλωστε, απέφυγε τον Ντόναλντ Τραμπ όταν εκείνος θέλησε να την πιάσει από το χέρι, τόσο όταν έφτασε στο αεροδρόμιο Μπεν Χουριόν του Τελ Αβίβ όσο και στο Φιουμιτσίνο της Ρώμης.

Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, έκανε πραγματικά αξιοζήλευτες εμφανίσεις, καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες προετοίμαζε από καιρό, αυτό το πρώτο της υπερατλαντικό ταξίδι. Στο Βατικανό τηρώντας μέχρι κεραίας το πρωτόκολλο η Μελάνια Τραμπ φόρεσε μαύρα ρούχα με μακριά μανίκια και μαντήλι στο κεφάλι, ενώ προφανώς για να τιμήσει την χώρα στην οποία βρισκόταν επέλεξε το σύνολο που φορούσε να είναι των ιταλών Dolce & Gabbana. Όσον αφορά την εμφάνισή της στη Σαουδική Αραβία δεν φόρεσε μαντήλα δεν είχε ζητηθεί κάτι τέτοιο σε διπλωματικό επίπεδο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα