Μελετάει Τζόρνταν Αγιού ο Ολυμπιακός!

 

Έναν ποδοσφαιριστή με προοπτικές να κάνει πάρτι στα ελληνικά γήπεδα βάση των αριθμών του και των ικανοτήτων του εξετάζει ο Ολυμπιακός, καθώς ήρθε πρόταση στην ΠΑΕ για τον Τζόρνταν Αγιού της Άστον Βίλα.

Ως γνωστόν, η ομάδα του Μπέρμιγχαμ υποβιβάστηκε και πολλοί παίκτες θέλουν να φύγουν με γοργά πηδηματάκια, καθώς αλλιώς ονειρεύονταν την καριέρα τους και αλλιώς τους ήρθε. Η πτώση της Βίλα δεν ήταν αναμενόμενη και ο Αγιού, μετά από πενταετή καριέρα στην πρώτη κατηγορία της Γαλλίας και σχετικά ικανοποιητική παρουσία στην πρώτη του σεζόν στην Premier League, δε θέλει να θυσιάσει μία χρονιά στην Championship. Βέβαια, η τιμή του δεν είναι χαμηλή. Ο Αγιού μπορεί να έπαιζε στην απογοητευτική Άστον Βίλα, αλλά πρόλαβε να πετύχει επτά γκολ σε 28 συμμετοχές και να διατηρήσει υψηλά τις μετοχές του. Οι «χωριάτες» τον αγόρασαν 10.000.000 ευρώ από τη Λοριάν (όπου είχε διαπρέψει με 13 γκολ σε 33 ματς) και αποκλείεται να ζητήσουν λιγότερα από τα μισά.

Ο Ολυμπιακός θα είναι σε θέση να δώσει 6-7 εκατομμύρια στην Άστον Βίλα μόνο αν πουληθεί ο Ιντέγιε, αφού θα είναι υπερβολή να έχει και τους δύο αυτούς ποδοσφαιριστές στη σύνθεσή του. Ωστόσο, μελετάται σοβαρότατα η περίπτωσή του Αγιού, καθώς μιλάμε για ένα παιδί 25 ετών που τα δύο τελευταία χρόνια με Λοριάν, Άστον Βίλα και Εθνική Γκάνας έχει σημειώσει 30 γκολ σε 87 ματς, με ομάδες που δεν μπορεί να πει κανείς ότι δημιουργούσαν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα