Μεσοβέζικη λύση για το χρέος προβλέπει ο Κωστής Χατζηδάκης

«Αυτό που βλέπουμε είναι ένα γκρίζο σκηνικό. Δεν αποκλείω καθόλου να βρεθεί μία κάποια μεσοβέζικη λύση», τόνισε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Κωστής Χατζηδάκης.

Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. αναφερόμενος στο ζήτημα του χρέους εν όψει του Eurogroup της 15ης Ιουνίου πρόσθεσε στη συνέχεια: «Όμως, μετά την καθυστέρηση στη διαπραγμάτευση αρκετών μηνών, που οδήγησε τελικά να πάρουμε το αρχικό πακέτο του ΔΝΤ χωρίς εκπτώσεις και ταυτόχρονα η οικονομία να οπισθοδρομήσει, να ξαναγυρίσουμε στην ύφεση, να έχουμε εκροή καταθέσεων κ.λ.π, την ίδια στιγμή τώρα βλέπω ότι η όποια λύση βρεθεί θα είναι μία μεσοβέζικη λύση με την οποία όλοι μαζί θα κλοτσάνε το τενεκεδάκι παρακάτω και που δεν θα είναι αυτό που πράγματι χρειάζεται η χώρα. Θα μεταθέσει το πρόβλημα τα επόμενα χρόνια και τις επόμενες κυβερνήσεις.

Αυτό βλέπω και αυτό προκύπτει και από τη ρητορική των ξένων και από τη σύγχυση της κυβέρνησης και τις αλληλοσυγκρουόμενες δηλώσεις. Από τους πανηγυρισμούς για τη γραβάτα, φτάσαμε σε κάποιο σημείο ο ίδιος ο πρωθυπουργός να λέει χθες “λύση να’ ναι και όποια να’ναι” δεν θυμάμαι τι λέει ακριβώς».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα