Μεσολόγγι: Νεκροί εντοπίστηκαν μέσα σε αρδευτικό κανάλι οι δύο αγνοούμενοι

Τραγικός ήταν ο επίλογος για τους δύο άνδρες που είχαν εξαφανιστεί μυστηριωδώς τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στην περιοχή του Μεσολογγίου. Ύστερα από εκτεταμένες έρευνες της αστυνομίας, το αυτοκίνητο των δύο άτυχων φίλων  βρέθηκε αναποδογυρισμένο σε βάθος δύο μέτρων σε αρδευτικό κανάλι στην  περιοχή Κατοχή.

Όπως διαπιστώθηκε μέσα βρίσκονταν οι σοροί του Βασίλη Γρατσάνη και του Γιάννη Κορδώση, με την τραγική είδηση να ανακοινώνεται στους συγγενείς τους.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των Βασίλη Γρατσάνη και Ιωάννη Κορδώση είχαν ξεκινήσει με την ανατολή του ήλιου, για τρίτη διαδοχική ημέρα. Άνδρες της αστυνομίας χωρίστηκαν σε ομάδες και ερεύνησαν όλο το οδικό δίκτυο, ενώ κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ πραγματοποίησε εξονυχιστικούς ελέγχους στον ποταμό με τη χρήση πλωτού μέσου και κατά μήκος της κοίτης.

Υπενθυμίζεται ότι οι δυο άνδρες διασκέδαζαν σε μπαρ στην περιοχή του Πενταλόφου και λίγο μετά τις 4.30 τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν την αποχώρησή τους από το μαγαζί με το αυτοκίνητό τους. Έκτοτε η τύχη τους αγνοείται.

Το τελευταίο στίγμα τους καταγράφηκε από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας στις 5.10 το πρωί της Πρωτοχρονιάς στο Νεοχώρι.

andres mesologgi

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα