Μετά κόπων και βασάνων…

Με αρκετή δόση άγχους ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ξεπεράσει το βράδυ του Σαββάτου (16/9) την αντίσταση του Παναιτωλικού (1-0) και βρέθηκε προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας, καθώς οι υπόλοιπες ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις αγωνίζονται την Κυριακή (17/9).

Από την άλλη πλευρά ο Παναιτωλικός με σαφή αμυντικό προσανατολισμό φρόντισε κυρίως να κρατήσει τους επιθετικούς των γηπεδούχων μακριά από την περιοχή του.

Ο «δικέφαλος του βορρά» προβληματίστηκε αρκετά στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο δεν κατάφερε να φτιάξει φάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία. Στο δεύτερο 45λεπτο, όμως, η άνοδος της απόδοσης του Ελ Καντουρί συμπαρέσυρε τους Θεσσαλονικείς που κυνήγησαν πιο ορθολογικά το γκολ και τελικά το βρήκαν στο 75’. Ο Τσίμιροτ γύρισε την μπάλα στην… καρδιά της αγρινιώτικης άμυνας όπου ο Πρίγιοβιτς σκόραρε ξανά με το κεφάλι, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ρέι, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς, Κάτσε (64′ Βιεϊρίνια), Τσίμιροτ, Ελ Καντουρί, Μακ (52′ Πέλκας), Κάμπος, Πρίγιοβιτς (79′ Κουλούρης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Ρότσα, Μιχάι, Μόρας, Μαρινάκης, Πάουλο, Μπεχαράνο (72′ Μπράβο), Ρόσα, Λόπες (78′ Μάζουρεκ), Κλέσιο, Ντίαζ (71′ Mαρκόφσκι).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα