Μετά την αγωγή, η συμφιλίωση σε μεγάλη κόντρα στην ελληνική showbiz

 

Μια νέα σελίδα στην σχέση τους φέρεται να έχουν γυρίσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά.

 

Και από εκεί που η παρουσιάστρια δεν έδειχνε να έχει την διάθεση να αποσύρει την αγωγή που είχε καταθέσει εναντίον του πρώην τηλεοπτικού ζευγαριού, κατηγορώντας τους ότι την είχαν προσβάλει στον αέρα της εκπομπής τους, σύμφωνα με αυτούς που τους είδαν μαζί στην λαμπερή βάφτιση των παιδιών του Αντώνη Καμπουράκη στην Ρόδο, έμοιαζαν να τα έχουν ξεχάσει όλα!

 

Αν και πριν από ένα χρόνο ο Γ. Λιάγκας και η Φ. Σκορδά είχαν προσπαθήσει να της αλλάξουν την άποψη και να τα βρουν εξωδικαστικά, πριν από δύο μήνες περίπου η ενάγουσα πήρε την απόφαση να ρίξει νερό στο κρασί της. Οι τρεις τους είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για αρκετή ώρα στο «Νησί των Ιπποτών» που βρέθηκαν για δύο μέρες, αναθερμαίνοντας την σχέση τους. Μάλιστα, σύμφωνα με αυτούς που γνωρίζουν το παρασκήνιο, επιστρέφοντας στην Αθήνα η Κ. Σπυροπούλου έδωσε εντολή στον δικηγόρο της να επικοινωνήσει με τον συνάδελφό του από την άλλη πλευρά ώστε να λήξουν άμεσα το θέμα.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα