Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο η παραδοχή των Βόσνιων

ΜΠΑΖΝΤΑΡΕΒΙΤΣ: "ΜΑ ΚΑΛΑ, ΗΤΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΥΤΗ;"

Οι Βόσνιοι κατάλαβαν πως μάλλον δεν θα προκριθούν στο Μουντιάλ κι αυτό τους εκνεύρισε με αποτέλεσμα να… σπάσουν το δόντι του Γιαννιώτα και να προβούν σε ένα σωρό παλαιοβαλκανικές ακρότητες.

Κάποια 24ωρα μετά το τέλος του αγώνα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Βοσνίας, Μεχμέτ Μπαζντάρεβιτς, τουλάχιστον παραδέχθηκε πως η συμπεριφορά των Βόσνιων στην εξέδρα δεν ήταν παραδεκτή:

«Πείτε μου σας παρακαλώ! Τι ήταν αυτό με τους εθνικούς ύμνους; Απευθύνω την ερώτηση δημόσια; Όταν ακούγεται ο εθνικός ύμνος και οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας παραμένουν ακίνητοι, πρέπει να σέβεσαι. Μετά είναι τα αντικείμενα. Τι είναι όλα αυτά που έπεσαν στο γήπεδο; Ας το παραδεχθούμε. Πρέπει επιτέλους να αρχίσουμε να δείχνουμε στον κόσμο, ότι είμαστε πολιτισμένοι».

Και ο ίδιος ο Μπαζντάρεβιτς έπεσε θύμα της απογοήτευσης, όμως, διότι οι δηλώσεις του περί σκληρού παιχνιδιού της Εθνικής μας ομάδας στερούνται λογικής, αφού όποιος παρακολουθεί στενά ποδοσφαίρου ήταν εύκολο να αντιληφθεί πως η Ελλάδα έπαιξε καλά τακτικά και έμπαινε δυναμικά στις φάσεις…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα