“Μετά την πρώτη φορά μαθαίνεις, όπως στο σεξ”

“Μετά την πρώτη φορά μαθαίνεις, όπως στο σεξ”. Αυτήν την μυθική ατάκα είπε ο Δημήτρης Καμμένος για τη συνεργασία των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τον ΣΥΡΙΖΑ που αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο μιας νέας κυβερνητικής σύμπραξης με το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ότι θα είχε κάποιους προβληματισμούς.

“Δεν θα γίνουμε ΔΗΜΑΡ, ΠΑΣΟΚ και οι λοιποί συγγενείς κεντροαριστεροί”

Μιλώντας στον real fm και ερωτηθείς εάν θα ήταν υπέρ μίας εκ νέου συγκυβέρνησης, ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων απάντησε μεταξύ άλλων “προσωπικά θα είχα κάποιες σκέψεις, εάν θα μπορούσα προγραμματικά ή μετά να υπάρχει κάποια κυβερνητική συνεργασία, γιατί στην αντιπολίτευση δεν έχεις να κάνεις κάτι.

Δεν θα γίνουμε ΔΗΜΑΡ, ΠΑΣΟΚ και οι λοιποί συγγενείς κεντροαριστεροί. Σαν αντιπολίτευση δεν έχεις λόγο να συνεργαστείς με κάποιον, άποψη μου και αυτή, αλλά κυβερνητικά θα είχα κάποιους προβληματισμούς” και πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής:

“Θα έπρεπε να το συζητήσουμε, διότι ήταν η πρώτη φορά. Η πρώτη φορά είναι πάντα πολύ ενδιαφέρουσα, από το σεξ όταν είμαστε νέοι μέχρι οτιδήποτε άλλο κάνεις για πρώτη φορά στη ζωή σου και μετά μαθαίνεις, αποκτάς εμπειρίες.

Πρέπει να τα βάλεις κάτω στο τραπέζι και να δεις ποια είναι η τακτική σου, ποια είναι η στρατηγική σου και πολλά άλλα. Εμένα, ένα που με έχει πειράξει είναι ότι δεν μας θέλουν για συγκυβέρνηση, το έχω πει πολλές φορές. Επειδή είμαι ένας περήφανος άνθρωπος και δεν κρύβω τα λόγια μου τους λέω όταν μπαίνω στη Βουλή δεν θέλω να βλέπω φάτσες που δεν με γουστάρουν, όπως και δεν κάνω παρέα και με κανέναν που δεν με γουστάρει…

Κάνουμε μία συγκυβέρνηση για να ξεκαθαρίσουμε τα παλιά… αλλά επί προσωπικού το ‘είμαστε εξαναγκασμένοι να συνεργαζόμαστε με τους ΑΝΕΛ’ δεν το δέχομαι, διότι η εξουσία είναι καλή για τους πλειοψηφούντες όχι για τους μειοψηφούντες… Χρειάζεται πολύ σκέψη και από δύο μεριές και από όλες τις μεριές”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα