Μετά τον γάμο βάζουν μπρος για την υιοθεσία

ΜΑΡΩ ΛΥΤΡΑ - ΤΕΟ ΠΑΠΠΑΣ:

Με τα ιερά δεσμά του γάμου μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης ενώθηκαν το περασμένο Σαββάτο η Μάρω Λύτρα και ο Θεόφιλος Παπαδόπουλος.

Το ζευγάρι που κατάφερε να κρατήσει την ευτυχία του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, υποδέχτηκε στον Ορθόδοξο Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Μόντρεαλ, φίλους και συγγενείς, όπου τους ευχήθηκαν το βίο ανθόσπαρτον.

Τόσο η τραγουδίστρια όσο και ο επιχειρηματίας έλαμπαν από ευτυχία καθ’ όλη τη διάρκεια του μυστηρίου αλλά και στην πολυτελή δεξίωση που ακολούθησε, ενώ όλα τα βλέμματα τράβηξε πάνω της η κόρη του Τεό Πάππας, που έγινε και παρανυφάκι τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από ανθρώπους του περιβάλλοντός του, η Μ. Λύτρα και ο Τ. Πάππας, εκτός από τη μεγάλη αγάπη που βιώνουν όλα αυτά τα χρόνια, προχώρησαν στην επίσημη επισφράγιση του έρωτά τους, θέλοντας να περάσουν στο τελικό στάδιο για την υιοθεσία ενός παιδιού.

Αν και δεν έχουν παραιτηθεί από τις προσπάθειες να αποκτήσουν τον πρώτο καρπό του έρωτά τους με βιολογικό τρόπο, παράλληλα θα ξεκινήσουν ότι χρειάζεται για να κάνουν δικό τους ένα μωρό που του θα έχει πραγματικά ανάγκη δύο γονείς να το αγαπάνε σαν δικό τους, όπως υπόσχονται να κάνουν η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα