Μετά τον Κερ και ο Τζάκσον υπέρ της νομιμοποίησης της μαριχουάνας

Λίγο μετά την δήλωση του Στιβ Κερ, με την οποία ο τεχνικός των Ουόριορς τάχθηκε υπέρ της χρήσης της μαριχουάνας από αθλητές του ΝΒΑ, ο Στέφεν Τζάκσον... χτύπησε «σοκάροντας» το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Η Καλιφόρνια νομιμοποίησε την Μαριχουάνα και ο Στιβ Κερ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη.

«Πιστεύω πως η μαριχουάνα είναι η καλύτερη επιλογή. Βοηθά πολλούς ανθρώπους, κάτι που είναι υπέροχο», δήλωσε ο προπονητής των Ουόριορς. Ο Κερ είχε παραδεχθεί πως χρησιμοποιούσε κάνναβη κατά τη διάρκεια της σεζόν 2015-16 για να μπορεί να αντέχει τον πόνο στη μέση.  Εκείνη τη σεζόν είχε κάτσει στο πάγκο της ομάδας του σε μόλις 39 ματς, με τους… πολεμιστές να κάνουν το ρεκόρ των 73 νικών.

Στο πλευρό του Κερ τάχθηκε ο Στέφεν Τζάκσον πρώην άσος του ΝΒΑ, που διέπρεψε -μεταξύ άλλων- με τους Σαν Αντόνιο Σπερς και τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Ο Τζάκσον  μίλησε στο ΤΜΖ και τόνισε: «Κάπνιζα σε όλη την καριέρα μου, και είχα μία φανταστική καριέρα. Πιστεύω πως έπρεπε να την μονιμοποιήσουν. Γιατί όχι;».

Ο Τζάκσον, που μέτρησε 15,1 πόντους, 3,9 ριμπάουντ και 3,1 ασίστ ανά παιχνίδι σε 858 συμμετοχές στο ΝΒΑ, έκανε χρήση μετά το τέλος των παιχνιδιών, ωστόσο η… ομολογία του έχει ξεσηκώσει ήδη αρκετές αντιδράσεις στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα