Μετά τον χωρισμό τους αρραβωνιάστηκαν: Ποιο ζευγάρι της ελληνικής showbiz μας την “έφερε”

Είναι από τα απρόβλεπτα παιχνίδια που παίζει ο έρωτας, που μέσα σε χρόνο dt φέρνει τις μεγαλύτερες ανατροπές. Απόδειξη αυτού αποτελεί η σχέση της Βάσιας Παναγοπούλου και του Θοδωρή Αναγνωστάκη, που μπορεί πριν από λίγο καιρό να χώρισαν επεισοδιακά, αλλά σήμερα δηλώνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ και αρραβωνιασμένοι.

Το ζευγάρι σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός του, πριν από δύο μήνες περίπου είχε έναν έντονο καβγά, με τους δυο τους να παίρνουν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Η άρνηση των γονιών του συντρόφου της ηθοποιού για αυτό τον έρωτα, αλλά και οι αντιδράσεις των δύο κοριτσιών της γι’ αυτήν τη σχέση, όπως ανέφεραν κάποια δημοσιεύματα, ήταν κάποιοι από τους λόγους που προκάλεσαν την «έκρηξη». Λίγες όμως ημέρες μόνοι ήταν αρκετές για να συνειδητοποιήσουν ότι δεν μπορούν να φανταστούν την υπόλοιπη ζωή τους χωριστά.

Όλα όσα δήλωνε η Β. Παναγοπούλου λίγο μετά και την επανασύνδεσή τους, ότι πάνε για γάμο, πήραν «σάρκα και οστά». Κατά τα λεγόμενα αυτών που γνωρίζουν το παρασκήνιο της καθημερινότητας του ζευγαριού, πριν από λίγες ημέρες έκαναν τον αρραβώνα τους, παρουσία μόνο λίγων φίλων, όπου αντάλλαξαν βέρες και όρκους πίστης και αφοσίωσης για την υπόλοιπη ζωή τους. Στο χέρι της ηθοποιού δεσπόζει πλέον τόσο η βέρα όσο και το μονόπετρο της πρότασης γάμου, και τα δείχνει στους φίλους της με μεγάλο καμάρι, μη κρύβοντας ότι έχει αρχίσει να σχεδιάζει τον γάμο τους. Μεγάλη επιθυμία της είναι, όμως, να προστατεύσει όσο μπορεί τη σχέση της, μη εκθέτοντάς τη στα φώτα της δημοσιότητας, λόγω του ιδιαίτερου επαγγέλματος του μέλλοντα συζύγου της. Να τους ευχηθούμε η ώρα η καλή…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα