Μεταγραφή… ή πρωτάθλημα για τον Πράνιτς!

Αν μη τι άλλο, ο Ντάνιελ Πράνιτς δεν «μασάει» τα λόγια του! Ο Κροάτης ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή το καλοκαίρι, αλλά, όπως δήλωσε, αν μείνει, βασικός του στόχος θα είναι η διεκδίκηση του πρωταθλήματος…

Ο διεθνής παίκτης, που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Κροατίας για το Μουντιάλ 2014, άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά. Μιλώντας στην κάμερα της NOVA, δεν έθεσε θέμα μεταγραφής, αλλά δεν έκρυψε και τη φιλοδοξία του για μία μεταγραφή σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα, από το ελληνικό. Αναλυτικά όσα είπε:

«Τα καταφέραμε όλοι μαζί. Είχαμε πει από την αρχή ότι έπρεπε να πορευτούμε όλοι μαζί, με τους οπαδούς και τον σύλλογο και στο τέλος γιορτάζουμε. Είμαστε οι Κυπελλούχοι Ελλάδας, έχουμε πάρει το εισιτήριο για το champions League και νομίζω ότι η σεζόν ήταν πολύ επιτυχημένη για όλους. Όμως δεν πρέπει να σταματήσουμε εδώ. Πρέπει να προχωρήσουμε, να ξεκουραστούμε ενόψει της νέας σεζόν και να προετοιμαστούμε κατάλληλα, γιατί οι προσδοκίες πλέον είναι πολύ πιο μεγάλες σε σχέση με αυτή τη σεζόν. Θα δούμε τι θα γίνει. Αν μείνουμε όλοι μαζί, τότε θα μπορέσουμε να κάνουμε κάτι καλό. Θα δούμε. Και όπως λέω πάντα, θα πάμε βήμα- βήμα.

Φυσικά και όλοι περιμένουν τώρα πως θα παλέψουμε με τον Ολυμπιακό για τον τίτλο και είναι επίσης και προσωπικός μου στόχος. Αν μείνω εδώ, θέλω να κερδίσω το πρωτάθλημα. Όχι μόνο εγώ, αλλά όλοι στην ομάδα είμαστε νικητές, το δείξαμε μέσα στη σεζόν και αν μείνουμε όλοι μαζί, πρέπει να πάρουμε τον τίτλο. Το θέλω τόσο πολύ. Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Θα δούμε τι θα γίνει. Τώρα πηγαίνω στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Φυσικά και έχω άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο, όμως στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά.

Φυσικά και είναι δύσκολο το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, γιατί παίζουμε τώρα έχοντας εξασφαλίσει την πρώτη θέση στα play off. Ίσως να αγωνιστούν κάποια παιδιά που δεν είχαν εφέτος πολλές ευκαιρίες, ωστόσο πρέπει να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και να ολοκληρώσουμε τη σεζόν με καλό τρόπο.

Κάθε παίκτης ονειρεύεται να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Για μένα θα είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση και φυσικά είναι κάτι ιδιαίτερο. Και όταν παίζεις στη Βραζιλία, η οποία είναι η χώρα του ποδοσφαίρου, τότε είναι ακόμα πιο σημαντικό, ενώ θα αγωνιστούμε στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τη Βραζιλία. Νομίζω ότι θα είναι για όλους μας κάτι το ιδιαίτερο και θα δούμε τι θα γίνει εκεί. Πρέπει να προετοιμαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, να προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο εκεί και θα δούμε τι θα γίνει. Έχουμε καλές ελπίδες, αν και είναι δυνατό γκρουπ και θα είναι δύσκολα απέναντι σε κάθε ομάδα. Όμως αν παίξουμε όπως κάνουμε τα τελευταία χρόνια, αν παίξουμε το ποδόσφαιρο μας, τότε έχουμε καλές ελπίδες για να πάμε στον επόμενο γύρο και μετά θα δούμε τι θα γίνει».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα