Μεταγραφικές εξελίξεις στον Ατρόμητο

«Καυτές» θα είναι οι τελευταίες μέρες του μεταγραφικού παζαριού για τον Ατρόμητο, όχι μόνο σε ό,τι έχει να κάνει με το γνωστό ζήτημα απόκτησης του Πάπε Σο για τη θέση του αμυντικού χαφ, αλλά εσχάτως προκύπτουν εξελίξεις με τον Σωκράτη Φυτανίδη.

Ο Έλληνας σέντερ μπακ που επιθυμούσε από πέρυσι να αποχωρήσει αφού είχε χάσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα του Γιώργου Παράσχου, μπορεί να επανήλθε στο βασικό σχήμα έχοντας αγωνιστεί 90 λεπτά σε όλους τους αγώνες της ομάδα τους Περιστερίου, αλλά ο ΑΠΟΕΛ επανέρχεται για να τον αποκτήσει.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη επιθυμούσε από τον Ιανουάριο να τον αποκτήσει, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη αφού η οικονομική πρόταση που είχαν καταθέσει οι Κύπριοι δεν ικανοποιούσε τον Γιώργο Σπανό. Πλέον, με τον ΑΠΟΕΛ να έχει προκριθεί στους ομίλους του ChampionsLeague, δεν φαίνεται ότι θα υπάρξει ζήτημα στο οικονομικό και θα επιτευχθεί συμφωνία.

Άλλωστε, και το δέλεαρ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης είναι μεγάλο και ο παίκτης θέλει να μετρήσει δυνάμεις.

Αυτή η εξέλιξη θα διευκολύνει και τον Ατρόμητο για να αποκτήσει τον Χαμπίμπ Πάπε Σο με τον οποίο βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις τις τελευταίες 2 εβδομάδες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα