Μετεγγραφές αεροδρομίου σημειώσατε «Χ»!

Η σεζόν δεν έχει τελειώσει, αλλά οι εντυπώσεις… ολοκληρώθηκαν. Τέσσερις μετεγγραφές αεροδρομίου έγιναν το καλοκαίρι που μας πέρασε, μία για κάθε μεγάλη ομάδα. οι δύο απέτυχαν ολοσχερώς. Οι άλλες δύο δεν έβγαλαν δα και μάτια, αλλά τουλάχιστον προσέφεραν το κατιτίς τους…

Προφανώς οι δύο αφίξεις αεροδρομίου που θα γίνουν αναχωρήσεις από την πίσω πόρτα, είναι αυτές του Μίκαελ Εσιέν και του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Ο Γκανέζος ξεκίνησε τη σεζόν… κλινήρης, αφού ήρθε με ενοχλήσεις στους κοιλιακούς που δεν έλεγαν να τον αφήσουν. Τελικά όταν επέστρεψε σερνόταν, έκανε δύο υποτυπωδώς καλά παιχνίδια, μετά στο πιο σημαντικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο ήταν άφαντος και τέλος στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έπαιξε 23 λεπτά, ωσάν βαρυστομαχιασμένος βετεράνος. Φεύγει κακήν-κακώς.

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ από την πλευρά του πρόλαβε κι έπαιξε περισσότερα παιχνίδια, έβγαλε μία αξιοπρέπεια σε κάποια από αυτά, αλλά στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ φάνηκε η κακή του ψυχολογία. Χτύπημα εκτός φάσης, αποβολή, συνέντευξη στον εαυτό του, νέος τραυματισμός, μηδαμινή προσφορά. Ένα πέρασμα αποτυχημένο…

Από την άλλη μεριά, οι δύο Αργεντίνοι ήταν τουλάχιστον αξιοπρεπέστατοι. Ο Εστεμπιάν Καμπιάσο του Ολυμπιακού δεν έχει παίξει σε πολλά ματς, αλλά σε όσα αγωνίστηκε ήταν εκ των κορυφαίων και το γκολ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ τον έβαλε στην καρδιά των φίλων του Ολυμπιακού. Επαγγελματίας με τα όλα του, ποδοσφαιριστής που δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα, παρά το ότι ενίοτε ο Σίλβα άφηνε να εννοηθεί πως είναι πέμπτη λύση πίσω από Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Μπουχαλάκη και Ζντιέλαρ.

Ο Ντιέγκο Μπουονανότε, τέλος, με 11 γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, παρά το ότι δεν υπήρξε βασική επιλογή του Δέλλα και του Πογιέτ, δίνει πάντα τον καλύτερό του εαυτό. Ίσως σε κάποια «δυνατά» παιχνίδια να μην ανταποκρίθηκε, αλλά σίγουρα έχει προσφέρει στην ΑΕΚ και αποτελεί αν μη τι άλλο, μία αξιοπρεπέστατη λύση για τα χαφ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα