Μετρημένοι οι Έλληνες σκόρερ!

 

Δεν ξεκίνησαν καλά οι ‘Ελληνες σκόρερ που πέρσι ξεπέρασαν τα δέκα τέρματα σε οποιονδήποτε επαγγελματικό θεσμό στον κόσμο (και δεν ήταν και λίγοι). Με τον Γκέκα ανενεργό, τον Μπακασέτα με μόλις ένα γκολ, το ίδιο και τον Φορτούνη, με τον Αραβίδη να μην έχει σκοράρει, παρατηρούμε ήδη τέσσερις Έλληνες παίκτες που πέρσι ξεπέρασαν τα δέκα γκολ (και με το παραπάνω ο Φορτούνης) και φέτος κυμαίνονται σε ρηχά νερά.

Μέχρι στιγμής, εκείνος ο οποίος δείχνει ικανός να ξεπεράσει για τα καλά τα περσινά του νούμερα είναι ο Νίκος Καρέλης. Ο φορ της Γκενκ μετράει 8 γκολ σε 16 εμφανίσεις και είναι αυτή τη στιγμή ο κορυφαίος Έλληνας σκόρερ σε όλο τον κόσμο. Ακολουθεί ο Απόστολος Βέλλιος με 4 γκολ στη Championship (συνολικά 11 εμφανίσεις), ενώ ο Κώστας Μήτρογλου ακολουθεί με τρία γκολ σε έξι μόλις ματς.

Ένας ακόμη Έλληνας ποδοσφαιριστής, που όμως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική μας ομάδα, είναι ο Απόστολος Γιάννου. Η αγωνιστική σεζόν ξεκινά νωρίτερα στην Κίνα και έχει φτάσει τα πέντε γκολ σε 22 αναμετρήσεις.

Στην πραγματικότητα, αυτοί οι τέσσερις παίκτες – που πλασαρίστηκαν και πέρσι στην κορυφαία δεκάδα Ελλήνων σκόρερ σε όλο τον κόσμο – διεκδικούν και φέτος μία καλή θέση σε αυτή την άτυπη κατηγορία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα