Με Άγγελο η προπόνηση του ΠΑΟΚ!

Την Τετάρτη παραιτήθηκε, την Πέμπτη προπόνησε κανονικά τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Άγγελο Αναστασιάδη, υπό την παρουσία και τις οδηγίες του οποίου ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής με τον Ολυμπιακό

Νωρίτερα, αντιπροσωπεία αποτελούμενη από 7 οπαδούς του ΠΑΟΚ είχε βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ. Αφού οι οπαδοί μίλησαν, σε πολιτισμένο κλίμα, με τον Ζήση Βρύζα, αποχώρησαν από τα γραφεία αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να μεταβούν στην προπόνηση που ξεκίνησε στις 11.30.

Η αντιπροσωπεία των οπαδών από τον σύνδεσμο Νεάπολης, βρέθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων και περίμενε υπομονετικά να ικανοποιηθεί η επιθυμία της να μιλήσει με τον προπονητή Άγγελο Αναστασιάδη, τον πρόεδρο Ιάκωβο Αγγελίδη, τον τεχνικό διευθυντή Ζήση Βρύζα και τους τρεις αρχηγούς της ομάδας, Στέφανο Αθανασιάδη, Δημήτρη Σαλπιγγίδη και Παναγιώτη Γλύκο.

Οι οπαδοί είχαν άμεσα είχαν μια πρώτη επαφή με τον Ζήση Βρύζα, που βρισκόταν στα γραφεία της ΠΑΕ και μίλησε σε ήρεμο κλίμα με τους οπαδούς, που ζητούσαν εξηγήσεις για την κάκιστη εικόνα του ΠΑΟΚ το τελευταίο δίμηνο, όταν από το +5 βρέθηκε στο -8 από τον Ολυμπιακό. Σ

Στη συνέχεια, με δεδομένο πως η προπόνηση είχε ήδη αρχίσει και προπονητής και παίκτες ήταν αδύνατον να μεταβούν στην Τούμπα, η αντιπροσωπεία αποχώρησε, χωρίς να ξεκαθαρίσει αν θα πάει στη Ν. Μεσημβρία να τους συναντήσει.  Αυτό το σκηνικό αποτελεί την επόμενη μέρα του «Δικεφάλου» μετά την ήττα με 3-1 από τον ΟΦΗ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα