Με άρωμα Ελλάδας το νέο της βίντεο κλιπ

Μια μικρή δόση Ελλάδας μας προσφέρει το νέο βίντεο κλιπ, υπερπαραγωγή της πάντα προκλητικής Lady Gaga, με την τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, να μεταμφιέζεται σε πουλί, να τριγυρνά ανάμεσα σε ναούς και αναφέρεται σε ελληνικές θεότητες.

Το οκτάλεπτο βίντεο με τίτλο G.U.Y της Lady Gaga, έχει αναφορές μυθικές και αναφέρεται σε σκοτεινές εποχές και παράξενα ζώα.

Στην αρχή η τραγουδίστρια εμφανίζεται ντυμένη κάτι μεταξύ πουλιού και αγγέλλου, που έχει χτυπηθεί από βέλη και στη συνέχεια μεταμφιέζεται σε πουλί που κυκλοφορεί ανάμεσα σε ναούς, ενώ ταυτόχρονα αναφέρεται σε ελληνικές θεότητες όπως η Αφροδίτη. Στη συνέχεια εμφανίζεται φορώντας ένα τρομερά σέξι κορμάκι και μεταμορφώνεται σε μαύρη οπτασία με φτερά και γούνες, που κυκλοφορεί μέσα σε corporate κτίρια.

Στο βίντεο υπάρχει και μια σκηνή… εμετού, με την φίλης Μάιλι Μπράουν να βάζει τα δάχτυλά της στο στόμα της τραγουδίστριας και εκείνη να κάνει εμετό. «Ξέρω ότι σε μερικούς μπορεί να μην αρέσει, αλλά δεν μας κάνει έκπληξη αυτό» σχολίασε η Lady Gaga.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα