«Με… έψησε ο Καρεμπέ»

Μόνο η επίσημη ανακοίνωση απομένει ώστε να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Φελίπε Πάρντο, από τον Ολυμπιακό στη Ναντ με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Κολομβιανός εξτρέμ έφθασε στη γαλλική πόλη την Τρίτη (10/1) το βράδυ και την Τετάρτη το πρωί υποβλήθηκε σε εξετάσεις από το ιατρικό επιτελείο των «καναρί». Όπως, μάλιστα, υποστήριξε σε δηλώσεις του ο άνθρωπος που τον ενθάρρυνε να αποδεχτεί την πρόταση της Ναντ ήταν ο Κριστιάν Καρεμπέ, σύμβουλος στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που έχει παίξει χρόνια μπάλα στη Γαλλία.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έφθασα στη Ναντ. Δεν είχα πολύ χρόνο από την αρχή της σεζόν. Είναι μια καλή ευκαιρία για εμένα να έρθω σε μια μεγάλη ομάδα με τόσους οπαδούς. Ο Καρεμπέ με ενθάρρυνε να υπογράψω στη Ναντ. Πάντα με στήριζε. Γνωρίζω το νέο τεχνικό μου, Σέρζιο Κονσεϊσάο, από το πέρασμά μου από την Μπράγκα. Είναι πολύ καλός άνθρωπος, ένας προπονητής με ποιότητα. Η παρουσία του έπαιξε ρόλο στην επιλογή μου.

Είναι μια νέα πρόκληση για εμένα, ώστε να ξαναβρώ τον Φελίπε Πάρντο που ήταν στο Champions League. Θα δείξω το επίπεδό μου. Θέλω να παίζω, να σκοράρω και να δώσω ασίστς. Θέλω να δώσω τα πάντα, ώστε η Ναντ να πάρει μια καλή θέση στο πρωτάθλημα, ένα πρωτάθλημα με μεγάλες ομάδες» ανέφερε ο Φελίπε Πάρντο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα