Με αιχμή του δόρατος τον Ιρανό!

 

Ο Βασίλης Βούζας πήρε τις αποφάσεις του και ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ταξιδέψει για την Κωνσταντινούπολη με 20 ποδοσφαιριστές προκειμένου την τελευταία στιγμή να επιλέξει την 18άδα του αγώνα της Πέμπτης με την Μπεσικτάς.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν πήρε μαζί του τον Καρντόσο, υπολογίζοντας πως αποκλείεται να τον χρειαστεί, στηριζόμενος αποκλειστικά στον Ανσαριφάρντ. Στο ματς πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο, άλλωστε, έπαιξε 4-6-0, χωρίς φορ δηλαδή, δείγμα του ότι γνωρίζει την τεχνοτροπία χρησιμοποίησης ενδεκάδας χωρίς καθαρόαιμο επιθετικό.

Στην Τουρκία, βέβαια, δεν ταξιδεύει ο Τσόρι ο οποίος έπαιξε μοναδικός προωθημένος κόντρα στους Περιστεριώτες, ωστόσο αυτό το ρόλο (σε περίπτωση που δεν βγάλει όλο το ματς ο Καρίμ Ανσαριφάρντ) μπορεί να τον αναλάβει ο Ανδρούτσος ή και ο Σεμπά ο οποίος επιστρέφει γρηγορότερα από το αναμενόμενο, αφού δείχνει να έχει ξεπεράσει τη θλάση του!

Η αποστολή για την Κωνσταντινούπολη είναι η εξής: Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Καμπιάσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Παρέδες, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα