Με αυτή τη σέξι ιππέα απάτησε την Ωνάση ο Αλβάρο (εικόνες)

 

«Οργιάζουν» τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ για τα ερωτικά παραστρατήματα του Αλβάρο Ντόντα, και όπως αποδεικνύεται τις περισσότερες φορές, καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει.

 

Μετά από 11 χρόνια κοινής ζωής και γάμου, η είδηση ότι η Αθηνά Ωνάση και ο Αλβάρο Ντόντα οδεύουν για το διαζύγιο, έσκασε ως «βόμβα» στα δημοσιογραφικά και μη, πηγαδάκια. «Τι συνέβη και το αγαπημένο ζευγάρι έφτασε σε αυτό το δυσάρεστο σημείο», ήταν το πρώτο ερώτημα που απασχόλησε πολλούς.

Τα σενάρια για τα αίτια διαζυγίου άρχισαν σιγά-σιγά να διαδέχονται το ένα το άλλο. Τους ισχυρισμούς κάποιων ότι η χρυσή κληρονόμος αγανάκτησε από το ότι ο σύζυγός της αρνιόταν να την κάνει μητέρα, ήρθαν να εξαλείψουν, αυτοί που διέδωσαν ότι τον έπιασε επ’ αυτοφώρω να την απατάει. Το «μπαμ» έγινε στα τέλη Μαΐου, όταν κατά τη διάρκεια ενός τουρνουά ιππασίας, η Αθηνά Ωνάση ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με την σκληρή αλήθεια. Πέτρα του σκανδάλου, σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, η Πενέλοπε Λεπρεβόστ, με την οποία λέγεται πως είχε αποκτήσει στενές επαφές, ο άντρας της εγγονής του Αριστοτέλη Ωνάση.

Αν και ο Αλβάρο διέψευσε μέσω Instagram ότι απάτησε τη σύζυγό του με την εν λόγω ιππέα και μητέρα ενός παιδιού, ο θόρυβος της απιστίας δεν λέει να κοπάσει. Όπως διαβάζουμε στον ξένο Τύπο, φημολογείται έχουν υπάρξει και άλλες γυναίκες στη ζωή του, όντας παντρεμένος με την Αθηνά, καταφέρνοντας όμως να μην υποψιαστεί τίποτα εκείνη.

Μέχρι στιγμής η Αθ. Ωνάση κρατά σιγή ιχθύος για το τι πραγματικά συμβαίνει στον γάμο της, ενώ τα όσα έγραψε στο Facebook, ο βιογράφος του παππού της Δημήτρης Λυμπερόπουλος, μαρτυρούν ότι είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Όσον αφορά τον Αλβάρο, έχει μετακομίσει και ζει μόνος του σε διαμέρισμα στην Μαδρίτη, έσβησε από το προφίλ του στο Instagram όλες τις φωτογραφίες του έρωτά τους, ενώ όπως φέρεται να δήλωσε σε βραζιλιάνικη εφημερίδα, παλεύει να σώσει τον γάμο του. «Είναι πραγματικά μία καταιγίδα, αλλά δεν θα εγκαταλείψω την αγάπη μου. Δεν θα είναι εύκολο και θα το παλέψω μέχρι το τέλος» ήταν χαρακτηριστικά η εξομολόγησή του.

iiiiiiiiii

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

12742839_1001604886545523_4482022863749579823_n

13332982_1062787187093959_1947148165669150595_n

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα