Με δέκα μαχαιριές ξεπλήρωσε τα δανεικά στον θείο του

Μία οικογενειακή τραγωδία ανέκυψε από την εξάρθρωση της δολοφονίας ενός 54χρονου άνδρα που είχε βρεθεί νεκρός μέσα σε μία λίμνη αίματος στις 18 Αυγούστου. Δράστης είναι ο ανιψιός του θύματος, 24 ετών, ο οποίος μετά από έντονη λογομαχία για οικονομικές διαφορές προέβη στο αποτρόπαιο έγκλημα.

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 24χρονος –παιδί του αγαπημένου αδερφού του θύματος που είχε δολοφονηθεί κατά τη διάρκεια ληστείας στην Νέα Χαλκηδόνα– επισκέφτηκε το διαμέρισμα του θείου του, στην οδό Λακωνίας στην Νίκαια. Εκεί λογομάχησαν έντονα καθώς ο νεαρός απαιτούσε από τον 54χρονο να του δίνει περισσότερα χρήματα. Ακολούθησε πάλη, με τον ανιψιό να καταφέρνει τουλάχιστον 10 μαχαιριές σε κεφάλι και πλάτη στον θείο του. Το σπίτι δεν είχε ίχνη παραβίασης, δείγμα ότι ο δράστης ήταν γνωστός του θύματος, ωστόσο το εσωτερικό του είχε φανερά ίχνη έρευνας από τον δολοφόνο.

Δεν βρήκε τον κρυμμένο φάκελο με τα χρήματα

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 54χρονος βοηθούσε οικονομικά τον 24χρονο ανιψιό του, ο οποίος φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα με την χρήση ναρκωτικών ουσιών. Εκείνη τη μέρα ο δράστης πήγε στο διαμέρισμα, ζητώντας χρήματα από τον θείο του, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ένας νέος καβγάς ανάμεσά τους. Ο ίδιος φέρεται να κατέθεσε στην ΕΛ.ΑΣ. ότι επισκέφτηκε τον θείο του προκειμένου να του επιστρέψει κάποια χρήματα που του είχε δανείσει, ωστόσο, λογομάχησαν και η κατάσταση ξέφυγε. Αξίζει να σημειώσουμε ότι μετά τη δολοφονία, ο 24χρονος έκανε άνω-κάτω το διαμέρισμα της οδού Λακωνίας αναζητώντας χρήματα, ωστόσο οι αστυνομικοί δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν εάν πήρε κάτι. Αυτό, καθώς σε μία ντουλάπα του σπιτιού οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. βρήκαν φάκελο με χρήματα.

Τραγική ειρωνεία ότι το μακρινό 2004 ο αδερφός του θύματος -39 ετών- είχε βρεθεί άγρια δολοφονημένος στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του στην περιοχή της Νέας Χαλκηδόνας. Εκείνο το έγκλημα, η Αστυνομία το είχε αποδώσει σε ληστεία. Λίγα χρόνια μετά την δολοφονία, έφυγε η μητέρα του θύματος από τον καημό της.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα