Με ελληνικό αίμα στην κορυφή!

 

Τα κατάφερε τελικά ο Δημήτρης Παπαδόπουλος και βρήκε ομάδα, τα κατάφερε και ο Αστέρας, έστω κι αν χρειάστηκε να φτάσει στο… παρά τρία της παράτασης της μεταγραφικής περιόδου.

Ο Πόντιος επιθετικός, λοιπόν, θα συνεχίσει την καριέρα του σε υψηλό επίπεδο, αφού εντάχθηκε για ένα χρόνο στον Αστέρα Τρίπολης και αναμένεται να έχει σημαντικό ρόλο, τόσο στις εγχώριες, όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η εμπειρία του, άλλωστε, επιτρέπει στον προπονητή του να τον χρησιμοποιήσει σε αρκετά παιχνίδια στην κορυφή της επίθεσης, ενώ και η κράση του τον βοηθά παρά το ότι η ηλικία του είναι… περασμένη (γίνεται 34 τον άλλο μήνα). Τα δε στατιστικά του είναι αδιαμφισβήτητα, αφού από το 2012 και μετά σκοράρει με συνέπεια είτε σε μικρές ομάδες που στοχεύουν στην παραμονή (11 γκολ σε 24 ματς με τον Πανθρακικό), είτε σε μεγαλύτερες που ψάχνουν τη διάκριση (14 σε 35 με τον Ατρόμητο), είτε σε πολύ μεγάλες που κάνουν πρωταθλητισμό (7 σε 24 με τον ΠΑΟΚ).

Θυμίζουμε ότι ο Παπαδόπουλος είχε συμφωνήσει με την τούρκικη Καρσίγιακα, αλλά ο γάμος χάλασε με το καλημέρα, επειδή οι Τούρκοι δεν έδιναν τίποτα μπροστά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα